„Crna Gora jedino ima šanse da se iščupa sada, ali Vučić pokušava da je zadrži“: Vladimir Međak o nikad lošijem stanju u evropskim integracijama

Sagovornik Danasa iz Evropskog pokreta u Srbiji govori o nikad lošijem stanju u evropskim integracijama

Ostavite komentar


  1. A ko pravi sve te lestvice i na osnovu cega. Oko slobode izrazavanja – da li je Srbija zabranila sve ruske medije ili je to EU?

  2. Polako.Evropa je primila sve fasisticke zemlje i narode iz regiona u svoje redove.Cak ih nagradila novim genocidom nad nasim narodom i okupirala deo nase domovine.Covek,mrtav hladan to zove evropskim vrednostima.Treba biti mnogo lud ili mnogo placen da to tako vidis.Ja mu cestitam na tom poslu i zelim mnogo uspeha.Sloboda je skupa rabota i mnogo kosta.Lakse je biti janicar.

  3. Šta su to evropske vrednosti i ko ih određuje? A što se demokratije tiče, piše se o demokratiji u celom svetu a niko ne sme ni reč o demokratiji u SAD da napiše ništa, a pitanje je da li je ikada tamo i postojala. Propaganda čista vam je ovaj tekst, to je i polupismenom jasno.
    I još nešto, Srbija nije na evropskom putu jer Srbija jeste i oduvek je bila u Evropi.

  4. ima istine u recima gospodina, sve vise ljudi na ulici ili u prodavnici se i ponasaju kao talibani

  5. CG bi bila na istom nivou otvorenih poglavlja kao Srbija da nije priznala Kosovo…

  6. Ne cudi pad popularnosti i nepoverenja u EU kada su promoteri EU u Srbiji ovakvi kao ovaj Medjak – ne bi uspeo da proda flasu vode zednom u Sahari. Eu bi trebalo malo da se potrudi i da zameni ove trecerazredne likove koji je kao promovisu.

  7. Šta je sa demokratijom u Hrvatskoj gde ustaštvo buja,šta je sa Srbima na Kosovu gde žive u Getu,naručeni izveštaji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.