Vladimir Orlić – dostojan!

Crvena tačka

Ostavite komentar


  1. Ti mangupi su uništili službu koja je bila jedna od najboljihn u svetu. Danas štite one koji prodaju Srbiju. Doći će dan kad će se tim štzetočinama i izdajnicima suditi!

  2. Sve sam radikal do radikala, sve sam četnik do četnika. Najgora bagra na vlasti koju je Srbija ikada imala! Neće ni taj ološ dugo. Pratiće ih to do kraja života, kao i njihov okot.

  3. Ovde si dostojan ako imaš bolestan izraz lica, kobajagi vrcav rečnik koji je pun otrova, ako ste u mogućnosti da slažete a ne trepnete, umesto Bože sačuvaj kažete Živela Srbija i to je otprilike to.

  4. Сваки коментар је сувишан. Овај се својим ликом и делом наметнуо. Збогом Србијо.

  5. Dok je bio Broz,bezb
    ednost države bila je
    dobra,skroz.PS.Kleti
    Goli otok,tamo je me
    sto ruskim špijunima
    .

  6. Ljudi moji, ja sam se prvi put zaista onako pravo UPLAŠIO!!! Ova funkcija jednog doktora nauka sa natprosečnom inteligencijom(činjenica) a otrovnim,zlim,podmuklim..MOZGOM može doneti najveća ZLA u mojoj Srbiji koju ni malo nepoštujem upravo zbog ovakvih PERVERZNIH GLAVA koje su na vlasti!!!!!

  7. Nemam pojma ko je Orlić, niti me interesuje ko će biti na čelu BIA.
    Imam, medjtim, jedno interesantno zapažanje u ovoj humoreski: da bi, po vašem mišljenju, u suštini tu trebalo da bude čovek koji može da radi i o glavi predsednika, ma ko to bio.
    Srbija je duboko politički podeljena zemlja, a sem toga svaki predsednik je dovodio svoje ljude.
    Ne sećam se da je iko birao stručnost za taj posao ⁉️
    Zato ovaj komentar ide u novinarsku kantu za djubre.

  8. Niko ne komentariše da je Orlić notorni pokvarenjak , lažov koji je održao lažnu konferenciu za štampu bez ijednog prisutnog novinara, dakle čovek kome nijedno zlodelo neće biti teško da izvrši za svoga šefa

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.