Vladimir Vuletić: Navijač akademik

Ostavite komentar


    1. Ваш коментар није само страшан већ и бљутав.

  1. Da dopunim;jedino Vuletić pita za pronađenu drogu na stadionu „Rajko Mitić“ o kojoj“ borci „protiv kriminala ne govore ništa?

    1. Pa tu zvezdu ne smeju ni da pomenu. A i oni koji se zovu članovi uprave, Vučelić idr. se ne oglašavaju. Zna se neće da ljute onog koji ih je postavio.

  2. „Rođen je u Šapcu 1978. godine.“

    Naravoučenije: Ne valja se kačiti sa Šapčanima

  3. Zasto Danas kao demokratski orijentisan list, ne prosiri istragu o toj nadjenoj drogi na stadionu Crvene Zvezde? Da sagleda sve uglove kriminala da pocne da prica i o ljudima koji nisu na listi « zadatih » tema.

  4. Profesor je diplomirao u 23.godini, očigledno je,na osnovu njegovih istupa na televiziji, da nije štreber, kao što je za Vučića očigledno da jeste, neuporedivo je pristojniji od svih radikala, koje sam čuo i video.
    Ako se država na čelu sa Vučićem istinski bori protiv kriminala, zašto ne istražuje slučaj dilovanja droge na stadionu Crvene zvezde, a pogotovo što su dvojica Partizanovih navijača ubijena u sukobima sa njima.
    Zvezda je uvek bila privilegovana, zbog većeg broja navijača u svakoj stranci, a sada je to drastično.

  5. Najbolje je kad kaze za sebe „Ja sam univerzitetski profesor“. Jadnicak.

  6. Koja je to sila da može da tuži Predsednika države i Ministra Policije.On je za aps.Tu nema čekanja.Šta ćemo mi običnni gradjanin Srbije da kažemo ,kada ova vajna sila svima preti,a beži od poligrafa

    1. Kriminalac pokušava da ispolitizuje svoj slučaj jer mu je to poslednja nada. Igra na opoziciju pa svaljuje krivicu na Vučića a svi znaju da je, dok nije razotkriven, duvao u Vucicevu tikvu. I to je dovoljno da mu neki naivci u opoziciji veruju i staju na njegovu stranu iako se jasno culo kako razmenjuje izjave ljubavi s Belivukom. Koja smo mi zemlja

    2. Zašto neko ne bi tužio predsednika i ministra policije. Zašto bi oni bili zaštićeni od kršenja zakona, Vučić je taj koji svakodnevno krši ustav Srbije. Izgleda da vaš podanički mozak ne može da shvati i da oni mogu da odgovaraju za kršenje zakona.

      1. Promasio si temu SSP botino. Toliko si zaslepljen mrznjom da svako drugacije misljenje ne mozes da podneses. Nije stvar u tome da se Vucic i njegova ekipa tuže ako ima dokaza, stvar je u tome da ne možes iz mržnje prema Vučiću podržavati ovog jataka kriminalaca najgore vrste

    3. Gospodine poligraf je merilo samo za AV i nista vise,niko ga ne priznaje u svetu.

    1. Bravo majstore za komentar, niko nebi pogrešio da sve iz uprava svih klubova i FSS smesti u KPZ, Svako binašao sebe zbog čega je tamo.

  7. Jedini obrazovan kriminalac uz to je I profesor diplomirao sa 23g.i jako je SIROMASAN

  8. Profesor rimskog prava je ukazao na ono sto se namece kao zakljucak iz svega a to je povezanost vlasti i kriminala. Nazalost nas problem je da nemamo cestiti oslonac da promenimo to stanje. Nas izbor nije izmedju dobrog i loseg nego izmedju loseg i mnogo loseg, tj. hocu da kazem da nemamo bas neki izbor. Voleo bih da gresim.

  9. Ne znam da li je ovo onaj Vuk Jeremić, koji je u ona „srećna“ vremena privatizovao Ministartvo spoljnih poslova i, poput feudalca raspolagao, kako materijalnim, tako i ljudskim resurima tog ministarstva?! O tom vremenu postoje neverovatne priče. Vladao je ministartvom kao Ali Baba, vešto birajući oko sebe lojalne razbojnike. Ništa nije čudna njegova današnja sklonost da se stavlja na stranu onih kojima nije strano da se bave „kontraverznim biznisima“ i da se još kontraverznije ponašaju. Ništa nije bilo skupo kada su njegovi megalomanski i nerazumni prohtevi bili u pitanju. Kada im je „iscurelo“ vreme, odnosno, kada su „pukli“ na izborima, i ministar morao da napusti mesto ministra, kao pravi štetnik, napravio je haos, vraćajući ljude iz inostranstva, i pre roka, uz plaćanje neverovatnih penala, kako bi upraznio mesta za svoje dvorjane, lakeje i one „razbojnike“, koji su mu ljubili skute i divili se njegovo veličini i pameti. Njegovi „panduri“ su ulazili nogom kroz vrata i najviših funkcionera, koji nisu smeli da im se odupru znajući sa kime imaju posla. Očekujem da, sledećih dana, ovaj čovek, objavi i jednu kolumnu u čast ovog „NAVIJAČA“, koji se nalazi u pritvoru.

    1. O čemu Vi to, Kneževiću? Kako Vam ovde upade taj Vuk Jeremić? Malo ste omašili temu.

      1. Па то му је задата тема за данас, очигледно

    2. Mr. Zet Kej, vidite li sada da i taj vas posao botovanja, koliko god jednostavan te nezahtevan sto se kognicijskih, pravopisnih i intelektualnih napora tice, ipak zahteva malkice koncentracije??? Ovo ste botovanje poslali pod pogresan clanak. Ubuduce vise koncentracije ili cete da zglajzate iz Javnog preduzeca. Vorsicht !!!

  10. Ako je „pravnik“ Vučić javno priznao u skupštini da je bio najvijački huligan i bio u „navijačkom pritvoru“ i da su ga „navijači dinama zapamtili“
    Zašto onda i profesor Pravnog fakulteta nebi sledio svoje „učenik“ i učestvovao u debilizaciji i pljački naroda sa „sportom“
    Svi tvrde da nemamo pravnu državu i da opšta kriminalizacija potiče od pravosuđa tuđilaštva advokata notara izvršitelja

    a svi oni potiču sa Pravnih fakulteta koji su i dalje „perjanica“ bez ozbira na dve afere sa lažnim polaganjima ispita, fabrikuju i dalje kriminalce kao „pravnike“

  11. Navijač akademik, stručnjak za klizave terene, bratoljubić ………
    Krajnje vreme da se u naše krivično zakonodavstvo uvede delikt gluposti. Profa bi mogao da poradi na tome dok bude pevao bluz u prdekani.
    Pazi, em profa, em tolike godine se muva oko politike, i nije ukapiro da, kada se u društvu Vučele i kompanije, moraš da paziš šta pričaš preko telefona.

  12. Svaka njemu cast za akademsku karijeru, ali ovde niko nije lud, na snimku se jasno prepoznaje da pricaju o kokainu, gde mu je ovaj zavrsio i nece da uzme pare…casti brata…
    Vuletic nam vredja inteligenciju sa objasnjenjem…

  13. Kakav je ono izliv emocija kad se cuo sa Belivukom? Pa lep zato sto su se nasli u zajednickoj(beloj) lovi pa to je jasno i malom detetu! A onda veliki(malecki) profa demonstrira advokatske fore kako bi izvukao svoju debelu zadnjicu toboze u ime i za dobro Fk Partizana-bla bla bla!!!

  14. Profesoru sva podrška od njegovih Grobara!…Napred, jako, nema stajanja. I uskoro da bude ponovo na svojoj funkciji u Partizanu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.