Vladimir Vuletić: Neću da dozvolim da mi sude mediji

Doskorašnji potpredsednik FK Partizan, predaje se danas Tužilaštvu

Ostavite komentar


    1. Profa se vata za slamku. Pokušava da ocrni Vučića, ne bi li bar opozicioni deo Srbije stao na njegovu stranu. Ali, mi znamo da je do juce hvalio Vučića i njegovu vladu na sav glas. Sada pokušava da kaže da to što su Belivuk i on u telefonskom razgovoru jedan drugom izjavljivali ljubav da to znači nešto drugo

    2. A ti majstore, ti nam čitaš rezultate sa poligrafa?!? Je l piješ kaficu u pauzi, sa dosta šećera?!? Zbog gorke stvarnosti.

    3. Naravno da se vadi, samo ne bih rekao da to radi ni stručno ni profesorski. Ako je Belivuk tek trebao da mu donese ostavke navijača kako ih je Skupština Partizana već usvojila („ovo smo danas završili“)? I zašto bi ostavke bile „ono“ i zašto bi mu ih donosio „zbog malera“? Jasno je da tu nisu čista posla, ali to u vezi Vuletićevih izjava nije najvažnije. Kamo sreće da je samo on kao pojedinac umešan u prljave rabote. Na žalost prateći ono što on izjavljuje nakon hapšenja Belivuka i njegovih saradnika jasno je, bar što se tiče onoga što se dešavalo i dešava u i oko FK Partizan, da je na delu klasičan mafijaški sistem generisan iz samog vrha države. Jasno je da u ovoj zemlji ne postoji funkcija na koju može da se dođe bez amina AV i da njegovi najbliži saradnici, sa ili bez njegovog znanja, pozivajući se na njega, beskrupulozno ostvaruju svoje lične i partijske interese koristeći se svim raspoloživim sredstvima , a često i klasičnim mafijaškim metodama.

  1. Ma je li moguće.
    Kako to da se desi.?
    Niko tog Belivuka nije poznavao. Čovek došao sa druge planete, svi iznenadjeni, bogme neki i uvredjeni….

  2. Професоре Вулетићу, превише сте школовани за ову каљугу у којој министарка са мегатренда ни написани текст не може да прочита а ви ћете платити не зато што сте криви него што сте били у оваквом друштву, уз разумевање да сте прави навијач Партизана.

  3. Tragicno je da je ovaj covek radio kao predavac, odnosno profesor, na fakultetu? Da li je moguce da ovakve moralne i intelektualne „gromade“, vaspitavaju nase „zelene grane“?! Gledao sam snimke i jos uvek ne mogu da dodjem sebi? Zasto su kriminalci toliko postovane licnosti medju srpskom intelektualnom elitom i, zasto su prostitutke najbolje udavace? Da li je to paradoks ili pravilo, koje se neprimetno uvlaci u sve pore nasega drustva.

    1. Vuletić je jedan od mnogih koje je u upravne strukture Partizana instalirala vladajuća politička elita. Tu elitu si zaboravio da pomeneš.

      1. Možda ste u pravu jer sam sasvim siguran da su u ovo djavolje klupko upleteni i najviši državni funkcioneri i ministri. Da bi se došlo do pravih kriminalaca, treba ići tokovima novca jer se, samo na taj način može raskrinkati ova višegjlava aždaja. Kako je mogućre da neko ima desetak stanova ili automobil od 100.000 evra, a da nije zapošljen?! Medjutim, vidim da u vom Vašem komentaru ciljate na tačno odredjenu ličnost što bih vrstao u tipično politikantstvo. Sledeći tu Vašu logiku „vladajuću političku kliku“ je instalirao narod tako da, valjda, treba promeniti i narod?! Nisu svi isti gospodine, bez obzira da li ih mi volimo ili mrzimo. Treba doći do „glave“ ove organizovane kriminalne grupe ali, unapred etiketirati one koji nam nisu po volji, znači samo jedno: Kriminalci će opet ostati po strani dok se mi medjusobno „koljemo“ u besmilenim političkim prepucavanjima.

        1. Slažem se sa prve tri rečenice. Ima mnogo mesta na kojima treba ispitati tokove novca.

  4. To je svakako dobar potez da se preda tuzilastvu i da ne dozvoli da ga Vuciceva “SNS kaljuga vuce i razvlaci po tabloidima” zato sto im to u ovom trenutku tako odgovara.
    Šta bi sa Hrkalovickom?
    A sa Nebojsom Stefanovicem? Sa ljudima iz vrha SNS a?
    Snajperima i zakopanim oruzjem??
    A pravi problemi=afere Jovanjica, Krusik………..sta bi sa njima? Naplatna rampa???
    Dno dna, raspalo drustvo!!!
    Dokle ce da nas voza ovaj carobnjak iz Oza?? Covek koji nema kulture, a pre svega kucnog vaspitanja koji barata sa 500 reci, primitivac koji je umislio da je Napoleon, Tito, faraon…..okruzen svojim bezubim i primitivnom sledbenicima, dokle?
    Koga taj vise hoce da fascinira svojim poligrafima?

  5. Ovo je skandal, a vadjenje jos gore ali neka njegovo je pravo da proba da se izvadi.
    Voleo bih da je DB prisluskivala telefone i u Ljutice Bogdana, Zvezdan, Kokeza, i ostala banda u komunikaciji sa Ultrasovcima. To bi bila hit komnikacija.

  6. Profesor izgleda bio Budza neki
    Kad Pao Velja
    Profesor upade u Nevolju manji od Makovog Zrna
    Grize ga Savest

Ostavite komentar


Društvo

"Zastrašujuće saznanje da će siledžije iz SNS-a zakucati na vrata svakog političkog neistomišljenika": Da li je medicinska sestra iz Vršca žrtva politike? 10

„Zastrašujuće saznanje da će siledžije iz SNS-a zakucati na vrata svakog političkog neistomišljenika“: Da li je medicinska sestra iz Vršca žrtva politike?

Slučaj medicinske sestre iz Vršca Valentine Adam Bolić, iz Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti "Dr Slavoljub Bakalović", koja tvrdi da je dobila premeštaj na teže radno mesto samo zbog toga što je njen sin odbornik kritikovao rad gradonačelnice na konstitutivnoj sednici, izazvao je veliku pažnju javnosti, a sagovornici Danasa smatraju ovo nije prvi put da se zdravstveni sistem koristi za političke obračune, kao i da je zastrašujuća činjenica da "siledžije iz SNS" mogu da zakucaju na vrata svakog političkog neistomišljenika.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.