Vladina komisija u maju svrstala kanabidiol u psihoaktivne supstance

Ostavite komentar


  1. Moj komentar -tipično srpsko pametovanje- gospođa hoće da je pametnija od SAD i EU nauke! Čuj – lekovi na bazi kanabisa stvaraju farmakološku zavisnost! Možda.Ali i cigarete, i alkohol i bezbroj drugih medikamenata stvaraju bar neki vid farmakološke zavisnosti i nikome ništa! A kanabis lekovi, to je dokazano, za razliku od drugih medikamenata POMAŽU u mnogim slučajevima u kojima klasični lekovi nimalo ne deluju! Sada, kada smo bili na pragu pomoći osobama kojima je ovaj lek neophodan, zbog te prepametne gospođe ti ljudi ostaju da se i dlje pate!

    1. Bravo za odluku! A ti se narode drogiraj do mile volje (umesto da radiš nešto) , ali o svom trošku i nemoj me ubeđivati da je to nešto ok. Šta više, eno vam Meksiko ozakonio upotrebu kokaina, pa ako hoćete nešto jače…

  2. Osporiti odluku što pre. Monopol je zabranjen svuda u svetu pa i kod nas. Udruženje uzgaivača mora da napravi pritisak a to uključuje tužbe za nadoknadu štete. Obavezno krivičnu prijavu zbog trgovine uticajem.

  3. Nauka je dokazala i da od kofeina mozete postati zavisni, a u apoteci mozete bez recepta kupiti tonu lekova na bazi kofeina,najpoznatija vrsta ovog leka sadrzi i.kodein.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.