Vlado Georgiev: Živimo u totalitarizmu

Popović: Radnicima iz brojnih preduzeća u Smederevu prećeno otkazom ukoliko se pojave na skupu
Gradonačelnica Smedereva zabranila crkvi da ustupi struju za današnji skup podrške poznatom muzičaru

Ostavite komentar


  1. Govorite sta hocete, Vlado je uvek bio i ostao gospodin!Gledala sam intervju s njim u vezi s ovom necuvenom ujdurmom, gde on, pored svega sto mu se desilo u poslednjih nekoliko dana, govori odmereno, uljudno i razumno, birajuci reci, bez ikakvih uvreda i odmazdi.Na Twitter-u ima pravo da pise sta hoce, a u javnosti se ponasa mnogo kulturnije od ponekih politickih kandidata.Svakako da se treba boriti protiv sunda, rijalitija i ostalih prizemnih budalastina, a Vlado je jedan od retkih ljudi iz javnog zivota koji su otvoreno i bez okolisanja rekli sta misle o tome!Sve cestitke i puna podrska!

  2. Nesto mi nije jasno Jel Georgijev Crnogorski Drzavljanin il Srbski ako je Crnogorski sta se mesa u nasu politiku nasi se mesase pa ih Milo Pohapsi za radi atentata

  3. Ja živeo u uverenju da smo mi sekularna država (ako smo uopšte država) u kojoj je crkva odvojena od države kad a ono međutim.

  4. Jasna Avramovic, bese to nesto oko invalidskih penzija, malo u zatvor, malo iz zatvora….

  5. Mora da su našli negde stari Slobin priručnik o postupanju u vanrednim situacijama… Možda bude i kontramiting-““““Nećemo Vladu u našem gradu““““!

  6. Verujem u tekst , U tom gradu opstini mnogo je bahatosti od te iste lokalne vlasti a tek od predsednice – preletačice

  7. To bese ona gradonacelnica sto je hapsena zvog laznih penzija. SNS ima sve neki posten kadar.

  8. Vlado, zašto Rambo i ti ne obraditi pesmu Dum Dum od EKV, vrlo je aktuelna

  9. Hej, ali ko mu zabranjuje koncert??!! Gradonacelnica, do skora clan DOSa kojoj je sudjeno zbog mita i korupcije a koja je sada SNSovka kojoj je Apelacioni sud ukinuo presudu.

  10. Administratori: Prijavite pretnje! "Ponižavanje i psihički strah nećemo tolerisati, jer postoji način da zaštitimo svakog", poručili su. E, ovo me je stvarno zasmejalo. Kako bi to oni zaštitili bilo koga? Kako, neka mi neko objasni? Dakle, znaju da se niko neće javiti i zato to kažu.

  11. Podrška za Georgijeva, da ne bi bilo zabune ako napišem podrška za Vladu. Što se tiče otkaza u javnim preduzećima, to je žalosno, ali ako razumemo da je većina njih i dobila posao preko stranke, što je daleko žalosnije, onda otkaz ako se protiviš stranci ima smisla

  12. Trazi odstetu preko suda, nista drugo ne preostaje. Druga stvar, apsolutno je urnebesno kad se jedan "slager pevac" zalaze protiv sunda i rijalitija. Jasno je da nece svako da slusa Clock Dva, Joy Division, Tuxedomoon ali ipak

  13. Kakvo licemerje, pa on je za prethodne 4 god imao mozda 2 koncerta gde se kupovale karte, a svi ostali su bili po trgovima i bio je placen od para poreskih obveznika i sad se buni nesto. Kad je tolika faca neka pravi sam koncerte a ne ceo zivot drzava da mu placa da peva po trgovima. Pa gde si decko pevao za docek ? Gde si pevao prethodna 10 koncerta? Sve o trosku drzave. Koliko si dobio para iz budzeta prethodnih godina? Pa ko je vise lud da kupuje karte za tvoje koncerte kad sa 40 god glas vec pukao od tolikog alkohola, niko nece da slusa krestanje, visoke tonove vise ne moze ni u mislima da peva.

  14. za st: zašto je šlager pevač za tebe šund? Mi imamo pevače šezdesetih i sedamdesetih koji su pevali šlagere i nisu šund. Ja ne slušam Georgijeva, ali je on daleko od kiča i šunda, pevač laganih melodija koji se pristojno ponaša. Pri tom očigledno i normalno razmišlja. Urnebesno je jedino kako ističeš svoj super ukus.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.