Vlasnica Kanala 9 koja štrajkuje glađu dobila poziv na sastanak u Vladi u utorak

Ostavite komentar


  1. Ništa to ne znači – prevariće je ponovo. Kao što varaju ceo narod godinama. S kakvim….imamo posla, ne bi me iznenadilo da ju je ono pozvalo na ručak u Vladu.

  2. Već u utorak? Toliko hitno?
    Ironičan sam jer ne mogu da shvatim toliku ravnodušnost prema životni važnim problemima građana koji im daju platu, koje pljačkaju i na čiji račun tovare kredite i državne a sad i privatne.
    Podrška slobodnim medijima!

  3. Zar je regulatorno telo (kakav besmislen naziv) nesposobno i nekompetentno da samo odluci po pitanjima iz svog posla nego mora da prebaci odluku cak ne i resornom ministru nego premijerki. Tipicno za drzavu Srbiju gde samo jedan covek odlucuje jer ce i ona morati da pita sefa a sta god on da kaze ona ce sprovesti bez obzira da li je to zakonski ili ne. A premijerka toboze nema vremena da primi g-du Pavlovic ranije nego tek u utorak iako vec skoro 3 sedmice strajkuje gladu. Nesto je trulo u drzavi Danskoj – Shakespeare! Kako su samo nadobudni da bi posle tog sastanka u utorak eto pokazala zanimanje za svoj narod umesto da se to insitucionalno samo od sebe resava kad vec imamo tolike drzavne cinovnike. Ovakvi kakvi smo neuredni i haoticni necemo nikada uci u EU.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.