Vlasnici poljoprivrednih gazdinstava uhapšeni zbog prevare

Ostavite komentar


  1. Nije lose da procesljate malo po Topličkom kraju, opstina Prokuplje konkretno… Ima toga na pretek, a i tacno se zna ko radi… Nije lose da prosetate do Babinog Potoka. Dosta vise lopovluka, sredstva ne mogu da dobiju oni ljudi koji zaista zele da nesto pokrenu od lopova i prevaranata!

  2. Sta trojica uhapseha,pa 90 postp ovih sto peljese drzavu treba pohapsiti!!!!tovilista za svinje koja su zidali pre 10 godina sad prijavljuju i dobijaju pare

  3. Ja sam postedjen hapsenja,jer sam moje gazdinstvo sa1000 stabala u rodu odjavio zbog zdrastvenog osiguranja moje supruge seljanke.Kakva je to podlost i bezobrazluk,cekali me da odem u penziju,da voce prorodi,da se unuci rode a onda njihovu baku izbace iz registrovanog vocnjaka i iz osiguranja Ovo je sramota za sve posleratne Vlade!

  4. Ima ih još u Mladenovce koji na račun stranačke pripadnosti dobijaju subvencije i nepovratna podsticajna sredstva

  5. Svuda treba procesljati,sve zadruge,tu je leglo kriminala i kradje!Uzimaju bespovratna sredstva za sebe a poljoprivrednici,naravno ne dobiju nista.

  6. Sramota sto pojedini poljoprivrednici na takav nacin brukaju samu rec poljoprivreda sramota mi cekamo za krave novac i premiju za mleko da bih poseja

  7. I za vreme komunista bilo je muški sa kreditima za poljoprivrednih dobijali su samo ko je član partije „grabuljista“.uzimali kredite za gradnju štala a kupovali stanove po Beogradu , pravi poljoprivrednih ništa.Tako i sada kao nekada.

Ostavite komentar


Društvo

Kako se institucije ophode kada se preti novinarima, a kako kada su meta funkcioneri? 10

Kako se institucije ophode kada se preti novinarima, a kako kada su meta funkcioneri?

Umesto epiloga ili ubrzanijeg razvoja sudskog postupka u slučaju ugrožavanja bezbednosti novinarki Ani Lalić i njenoj porodici, osumnjičeni se nije pojavio na poslednjem pretresu u Višem sudu u Beogradu - jer je pre više od mesec dana pobegao iz kućnog pritvora. Ni kada su drugi slučajevi napada i pretnji u pitanju situacija nije mnogo bolja, osim kada se na meti nađu državni funkcioneri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.