Vlast jarbolima skreće pažnju sa korupcije i krize

Najveća investicija gradskih vlasti za ovu godinu biće "novi simbol" Beograda na Ušću u iznosu od čak 262 miliona dinara, ukazuju u Ne davimo Beograd

Ostavite komentar


  1. Koliko bi moglo da se pomogne sirotinji i skolstvu ali i zdravstvu Beograda sa ovih 2 miliona €! Puna im usta optuzivanja za finansiranje opozicije iz inostranstva a na svakom koraku pljackaju svpoj rodeni narod potpuno besmislenim i nepotrebnim investicijama! Neka uloze to u Metro a ne ovako!

    1. Ma daj bre, pa ko je više uložio u bolnice , ambulante , škole od ove vlasti u zadnjih 30 godina ? I ko počinje da gradi metro ? Koja vlast ? I treba da imamo jarbol sa zastavom Srbije

      1. Kao pijani cigani.
        Ove treba zaustaviti, zadužiće nam i prapraunuke.
        Koju mi to privredu imamo da ovo može da izdrži?

  2. Sad će nam botovi podmetnuti da svako ko je protiv postavljanja jarbola autošovinista, neprijatelj i izdajnik koji bolesno mrzi srpsku zastavu i Srbiju. Naravno, mrzi i Vučića, ali to ne treba da posebno kažu, to se podrazumeva..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.