Vlast kontroliše izbore u nezavisnim institucijama

* Aktuelna većina "nezavisnost" i "kontrolu vlasti" vide uglavnom kao kozmetičke kategorije
Rodoljub Šabić, poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, povodom izjave Saše Jankovića, za Danas

Ostavite komentar


  1. Ma ajde bezi tamo! Svi ste isti! Sedite i primate ogromne plate,a dupetom niste mrdnuli! Treba da vas bude sve sramota!

  2. Mikice problem je u tome sto nisu svi isti, to jest nije to problem nego je to voma pozitivno jer kad bi smi mi bili isti kao ova botovska masinerija u koju i ti spadas koja se prodaje za sendvic i nekakvu bednu zaradu a prodaje svoje dostojanstvo i svoj karakter,svoju cast i ne razmislja za bolje sutra ,za bolju buducnost svoje dece pa zatim i svu decu u Srbiji i za bolji i pravedniji sistem gde cemo svi priblizno biti jednaki i pred zakonom i ustavom nase jedine zemlje Srbije.Zato hvala Bogu da ima nas dosta koji mislimo svojom glavom i razmisljamo za buducnost kako svoje dece tako i dece cele nase zemlje,zato jos uvek verujem da ima nade za nas srbe i za Srbiju. Molim se Bogu i za vas koji ste ste prodali svoju cast i dostojasnstvo!

  3. Nema nam spasa deco moja, bežite odavde … ostaju samo masteri i doktoranti privatnih fakulteta, … ministri, sekretari, savetnici … dok ne zaposle kompletnu stranačku menažeriju !!! … dobar dan Severna Korejo !!!

  4. Treba se nadati da ce biraci u Srbiji na jednu stranu staviti postenje, strucnost pa i hrabrost Sase Jankovica i Rodoljuba Sabica a na drugu, na primer Aleksandra Vulina i Nebojse Stefanovica /bilo koga iz SNS-a/ za razliku od "napujdanih" botova i videti ko je od njih svetlo na kraju tunela.

  5. Lopov počinje time što predstavlja da laž liči na istinu, a završava time što istina liči na laž.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.