Vlast napravila gužvu jer vakcini ističe rok

Masovno vakcinisanje privrednika i drugih građana zemalja regiona u Beogradu i Nišu i dalje traje

Ostavite komentar


  1. A da se premijer nije zaljubio u neku uniformisanu Albanku , jos i stjuardesu ?!

  2. I ovde podeliše narod na vaksere i antivaksere, NISAM ANTIVAKSER ali želim da znam kakve posledice mogu da budu ako krenu nus pojave i zašto se potpisuje primanje na ličnu odgovornost?

  3. Kako to ističe rok? Pa kada su onda proizvedene i koliki im je rok trajanja? Koliko znam mi smo ih tek nedavno dobili…

    1. Eto u Svajcarskoj gde zivim i radim sve je na dobrovoljnoj bazi i oko karantina i vakcinisanja…Posmatrajuci desavanje u Srbiji mogu samo da pomislim da je Srbija poligon za ispitivanje svih vakcina i njihove delotvornosti…pa ko prezivi nek prica posle potomstvu….dovoljno rekoh ..

  4. Nije ni cudo sto nikakav odziv nije bio za vakcinaciju medju studentima u Kragujevcu. Dobili su mogucnost „izbora“ samo AstraZeneca vakcinu, a ni manje ni vise pred istek roka.

  5. Da smo bacili vakcine, odmah bi nas isti kriticali, neorganizovanim rezimom koji baca narodni novac. Na ovaj nacin smo omogucili braci i komsijama da se zastite od covida. A dok su cekali sigurno su nesto pojeli, kupili, popili. Dosta vise sa bespredmetnim kritikovanjem.
    Casa moze biti i do pola PUNA.

  6. Pa proizvođači cjepiva su se ogradili zakonski od nus pojava,da ih ne bi tužili ljudi na sudu.Prosto jednostavno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.