Vlast ne voli kada citirate njihove izjave

Jutarnji program mora da ima svoju jasnu informativnu crtu, kritički osvrt na našu stvarnosti lišen svakog kritizerstva. Mora da otvori prostor za kulturu, pozitivne primere, uspešne pojedince koji mogu da nas sve motivišu, ali i da ne izbegava svaki problem
Mali ekran: Minja Miletić, urednica i voditeljka Novog dana na televiziji N1

Ostavite komentar


  1. Minja Miletić počinje pitanja sa "e" i"jel", a na odgovor gosta uglavnom odgovara sa "dobro, ali…". Često je nepripremljena. Jutros je Vuka Jeremića pitala kako stiže da izvršava obaveze predsednika Teniskog saveza pored drugih obaveza i putovanja, na šta joj je čovek odgovorio da duže od godinu dana nije na toj funkciji. Ozbiljan blam. I nije prvi put.

Ostavite komentar


Društvo

Simptomi urinarne infekcije i koga češće pogađaju 10

Simptomi urinarne infekcije i koga češće pogađaju

Urirnarne infekcije jedan su od čestih razloga zbog kojih se javljamo lekaru, naročito leti. Učestalo mokrenje, bol, peckanje prilikom mokrenja, urin neprijatnog mirisa, mutan ili tamno prebojen, bol u donjem delu stomaka, krv u urinu, povišena temperatura najčešći su znakovi koji prate urinarne infekcije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.