Vlast u ofanzivi na „kritične“ sindikate

Vojni sindikat Srbije ostao bez reprezentativnosti, najavili krivičnu prijavu protiv ministra odbrane

Ostavite komentar


  1. Koliko ova vlast vodi brigu o vojnim kadrovima ne treba trošiti reči samo u toku prošle godine 18 visoko obrazovanih oficira je otišlo u zapadnoevropsde zemlje da budu profesionalni vozači, toliko o brizi ove vlasti za vojsku i odbranu ove naše zemlje.

    1. A koliko ih je u Norveskoj, Svedskoj, stjuardesa u Qataru ex oficir , dosla jadnica da otplati 10000Eura sto su je „rebnuli“ po ugovoru, a nije mogla da prezivi od plate i to sama….

      1. Podržavam ovaj sindikat .ovo je dokaz da je Vulin sultanov iznogud. Koliko je ljudi on odveo na miting.

  2. Ova vlast se boji sindikata zato sto upozorava poslodavaca radno pravne probleme, sto je i smisao sindikata a oni su nasli metod unisti sindikat da ne postoje sta oni ima da pricaju o problemima . AKO SE OVAKO POSTUPA SA SINDIKATIMA TU NEMA SLOBODE I NEMA PRICE O DEMOKRATIJI. Puna podrska sindikatu vojske idrzite momci u vas je sindikat zdravstava Nezavisnost

  3. To je samo rezultat njihovog glasanja na poslednjim izborima. Da su izasli i glasali PROTIV, ne bi ih sada Pinokio sa druzinom satirao. Sto bi rekli posle J nema K. A sada da povrate stare statuse…nikada a mozda i pre.

    1. Na poslednjim predsedničkim izborima ne zna se kako je glasalo 6500 pripadnika vojske koji su taj dan bili na poslu a glasanje im nije bilo omogućeno

Ostavite komentar


Društvo

Protest u Negotinu protiv litijuma 10

Protest u Negotinu protiv litijuma

U Negotinu je večeras održan protest građana zbog gradske deponije, koja je samo ove godine gorela šest puta, a kako navode, pridružuju se i borbi protiv iskopavanja litijuma u Zapadnoj Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.