Voditeljka lažirala svoju smrt, pa u objašnjenju okrivila medije da prenose lažne vesti 1Screenshot YouTube/VIP NEWS BALKAN

Voditeljka i nekadašnja rijaliti učesnica Slađana Petrušić (40) je izmislila sopstvenu smrt. Na njenom Instagramu pojavila se objava da je hrvatska voditeljka preminula, a vest su nakon toga brzo preneli brojni hrvatski i srpski portali.

Naime, nakon polemike da je preminula i tvrdnje njene sestričine Dragane da je to laž, sada se oglasila i Slađana, koja je na svom Fejsbuku objavila status nazvan „Poslednji ispraćaj“, a kada se klikne na link, on vas vodi na video u kojem ona i zvanično priznaje da je lažirala sopstvenu smrt, prenosi N1.

Interesantno je da ona na tom videu krivi medije za plasiranje neproverenih informacija, a upravo je vest o njenoj, sada već lažnoj smrti, objavljena na njenim Instagram i Fejsbuk profilima, uz navodno saopštenje njene porodice.

„S tugom javljamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla na neki bolji svet. Biće kremirana, a pepeo prosut u šumi jer šuma je bila njen život i tako će živeti večno“, objavljeno je na Instagramu, a vest o smrti Slađane Petrušić brzo su objavili mediji u Srbiji i Hrvatskoj.

Međutim, niko od njenih bližih rođaka i prijatelja nije znao da je ona preminula, pa su tako za Index.hr njena sestričina Dragana i stilista koji s njom sarađuje, Neven Ciganović, rekli da je reč o laži, jer je i ranije imala situacije u kojima je izmišljala zdravstvene probleme.

Još je i sestričina Dragana rekla da je navodno Slađana blokirala nakon što joj je ona ostavila poruku ispod objave da je preminula.

Takođe, brojni srpski mediji su objavili da je ona preminula usled posledica TikTok izazova zbog kojeg je, navodno, bila i hospitalizovana.

Objavila je fotku svoje krvave, uvijene noge i rekla da se povredila – u pitanju je lažna fotografija koju je skinula sa interneta.

Milomir Marić, glavni i odgovorni urednik televizije „Hepi“, na kojoj se svojevremeno Petrušićeva pojavljivala kao voditeljka rijalitija „Parovi“, prvi je izjavio da ne veruje u ovu informaciju.

„Ona sve ovo izmišlja sigurno. Nisam je čuo dugo, ali su je videli ljudi kada je pisala da je u bolnici, a nije bila. Sve je izmislila tada“, izjavio je Marić za „Blic.“

Kada je razotkriveno da je u pitanju laž, piše portal Nova.rs, stiglo je objašnjenje voditeljke na istom tom Fejsbuku na kojem je prethodno pisalo da je umrla, a koje je prenosimo u nastavku.

„Javljam se sa neba, dragi moj narode. Sa desne strane sedi Bog i ima poruku za vas. Uozbilijte se, krajnje je vreme. Vidite šta nam mediji rade. Objavljuju neistinite priče, ne proveravaju, samo pišu, lupaju kao maksim po diviziji. Jedino što mi je drago iz ove priče je to što sam nakon što sam se preselila na bolji svet postala voditeljka, spisateljica, bavila sam se politikom… Odjednom su znali za sva moja dobra dela. Dok sam bila na toj vašoj pišljivoj zemlji bila sam niko i ništa, starletica, obična budaletina i niko nije znao da sam ja jako dobar čovek. Zato narode, pamet u glavu, ne tražim da mislite kao ja, tražim samo da mislite. Bacaju vam koske, a vi kao pit bulovi kidate, sve kidate oko sebe, tako ste rastrgali i mene, Pa sam se povukla jedno vreme Uskrsnula sam narode i nadam se da me nećete sada rastrgnuti kada vidite šta će mediji objaviti jer će biti uvređeni nakon ovoga. Još jedno ponavljam, medijska tišina je prekinuta, možemo se igrati ponovo, dragi moji mediji. Narode, obratite pažnju na političare, obratite pažnju na medije, na novinare. Ko upravlja medijima i šta nam rade. Hleba i igara, starleta i du*eta, svega što ne valja poturite ovim džukelama pod nos da bi se bavili onim što se dešava i ovim ko nas vodi, u ovoj barci, i ovom čamcu, na ovoj jahti, na ovom brodu koji tone, tone, tone. Vode nas u propast. Ljudi, na pola puta smo do uništenja sveta. Možete se vratiti, a možete nastaviti. Izbor je na vama. Vi birate“, poručila je Slađana u audio poruci na svom Fejbuk profilu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari