VOICE: Gradska vlast u Novom Sadu isključila građane iz odlučivanja

Ostavite komentar


  1. moraće građani opet skupljati pare da otkupe slobodu ka u vreme Marije Terezije

  2. Ne razumem. Zašto je problem što su članovi Saveta MZ i članovi SNS? Pa to je volja građana, to što nisu hteli da glasaju članove koji su bili u MZ i ništa nisu uradili je problem kojim treba da se pozabavite, a ne da pričate kako je nešto ugušeno jer je SNS na vlasti.

  3. NS je doneo statut u skladu sa izmenama zakona o lokalnoj samoupravi i nema tu nista sporno.

  4. Bitno je da se grad uređuje i gradi, da se suzbija narkomanija i kriminal,a ko gde sedi i u kojoj je stranci to i nije toliko važno, ali su činjenice da se sad dosta toga radi na gor navedenim stvarima, tako da..idemo dalje..

    1. Kakve veze imaju mesne zajednice i suzbijanje narkomanije i kriminala!? Mesne zajednice više nemaju smisla postojanja, jer nemaju sredstva, imovinu, ne odlučuju ni o čemu…možda u selima njihovo postojanje i ima smisla, ali u gradovima…baš nikakvog.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.