VOICE: Indijski radnici kineske fabrike u Zrenjaninu večeras idu kući

Ostavite komentar


  1. Cisto sumljam da je drzava podigla optuznicu protiv kineske kompanije a jos manje se nadam da ce da odgovaraju

  2. divno svaka cast svim ljudima koji su pomogli tim ljidima da krenu put svojih domova…svaka vam cast….e sad savet ti bi ljudi trebali da se pojave na televizijama u novinama u svojoj zemlji da ovo ispricaju i da vise ni jedan grafjanin te njihoce zemlje ne radi bilo kakav posao za kineske firme….to bi bilo lepo i da se zahvale gradjanima tog grada gde su bili sto du im pomogli da se vrate svojim kucama

  3. Kada stiže sledeća tura robova? Bili su prvo Vijetnamci sad Indusi…iz koje siromašne zemlje će sada Kinezi da doteraju robove da im zidaju fabriku za dzabe? Institucije države Srbije znaju kako se gradi Ling Long jer im nije prvi put ali se „prave mrtvi“ dok neka nevladina organizacija ne uspe da se probije do javnosti ( da li vlada zakon omerte), i obelodani sraman odnos institucija države Srbije prema ljudima koje je bila dužna da zaštiti, i po svojim i po svim međunarodnim zakonima. Kako je moguće da niko nije kontrolisao to gradilište skoro dve godine? Hoće li neko iz naših „institucija“ za to odgovarati? Neće, zato se zataškava. Postali smo Eldorado za mafiju. Malo nam naše mafije sad nam i Kinezi uvoze svoju jer je očigledno da se mafija bavi tim „poslom“ uz znanje i odobravanje od strane naših vlasti. Drugačije ne bi bilo moguće.

  4. Otišli Vjetnamci a sad odlaze i Indijci. Koja je sledeća jeftina robovska radna snaga?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.