VOICE: Novi svedoci potvrdili – na izborima u Vrbasu organizovano kupovani glasovi

Ostavite komentar


  1. „Nije mi jasno kako je to korupcija kad nije bilo nikakvog primoravanja. Ko je hteo – glasao je i dobio novac“…neka neko objasni čoveku…

  2. Da ovakva pisanja nisu žalosna bila bi smešna.Od lista DANAS se imne očekuju drugačiji članci,ovaj list je poznat kao nezavistan i ,,apsolutno realan u ocenjivanju i pisanju.,,

  3. Kamo srece da je to radjeno samo u Vrbasu ali puste li zelje…
    Zaposljavanje preko SNS-a je vise nego poznato svima a razlog je kasnije ucenjivanje kako bi glasali za iste-to svi vec znamo.
    Ono sto nam treba jesu fer i korektni izbori a toga biti nece jer se ljudi plase da izgube posao i pozicije koje su dobili preko SNS-a pa i da se glasacki listici bez specijalnih oznaka smatraju nevazecim, coveku ne mozete da zabranite da prilikom zaokruzivanja koristi kruzic, kvadrat ili sta vec tako da ce AV opet naci nacin da proverava svoje glasace.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.