VOICE: RTV ponovo poslovao s gubitkom, ukupan dug milijardu i po dinara

Ostavite komentar


  1. RTV naplaćuje pretplatu u Vojvodini od oko 800.000 domaćinstava. To je 800.000 X220 dinara oko 176 miliona dinara ili oko 1,500.000 evra mesečno ili oko 18 miliona evra godišnje. I pored ovih prihoda prave enormne gubite. Da li je ovo jedna interesna grupa, sa mnogo zaposlenih porodica, koja pljačka ovaj siroti narod, neka procene čitaoci.

    1. Loša matematika….

      A gde su prihodi od rekalma?

      Treba pitati RTV koliko im koštaju „sekunde“ i ko im „guli kožu“, da ne bude posle nekoliko godina, da su imali štetne ugovore, koje je potpisivalo N.N. lice u ime RTV-a ….
      Za neupućne: Zakon o javnim nabavkaa se ne odnosi na marketinške usluge. Da li je to slučajno?

  2. RTV treba ukinuti, to ionako niko ne gleda, formirati neku malu televiziju za programe na jezicima manjina i to je to, mada i manjina vise nazalost u Vojvodini nema, svi dobili drzavljanstva i otisli.

  3. I RTV i RTS poslati u stečaj. Dokle više da nas dezinformišu i upropaštavaju kulturu o našem trošku. To već čine Žeks, Braća Milanovići, Peconi, i Krdžić .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.