Šešelj za Danas povodom nove haške optužnice: Spreman sam da odem dobrovoljno pod jednim uslovom

Ostavite komentar


  1. Junacki avganistanski narod …obnovio demokratiju u svojoj zemlji… Junak Šešelj trebalo bi da robija u njihovim zatvorima da se uveri dokle je dospela avganistanska narodna demokratija

  2. У праву си војводо има доста храброг народа али западни нацисти имају Гватанамо и „демократију“ са нуклеарним бомбама..

  3. Nažalost u tome i jeste stvar.Njihova zemlja je njihova i njihovi viđenje demokratije treba da bude njihovo.A ne naše ili ne znam koga.

  4. Evo baš i JA ovih dana planiram da privedem kraju uredjenju stana,pa Me zanima da li postoji neki komlet knjiga koji zadovoljava uslove 70 ×24cm !
    Hvala unapred

  5. Štetočina… u pravom smislu te reči štetočina,
    Ti očigledno, ali tebi ne, robijaš celog života pa ništa.

  6. Pa u pravu je Seselj, Avganistan je zasluzio da nakon 20 godina rata dobije i neku medjunarodnu instituciju. Ovo za potapanje V.Britanije itd. to je s obzirom na to da je Ruski Posejdon postao aktivan sada i realna a ne samo teoretska opcija.

  7. Tisi za hag izdajnik srpskog naroda i lopov.necete vise stititi vucic .ionce za hag ilcega narod obesiti.

  8. ratni zločinac opet beži u Hag kao i pred ubistvo Đinđića……siguran znak da u Srbiji sledi ozbiljan haos tokom Vučićevog silaska s vlasti

  9. Svako ko je napisao jednu knjigu u zivotu zna koliko je to tezak i dugotrajan proces. A, Seki je napisao 70/80, smesno
    Drugi pisu za njega, on placa

  10. Ovaj čovek , Šešelj, je došao u Srbiju i doneo joj SAMO zlo i nesreću svojom politikom i delovanjem !

  11. Mislim da nije u skladu sa uređivačkom politikom ovog pristojnog portala da se napiše komentar kako je neko štetočina, esencija zla, i kako ništa dobro nije doneo Srbiji već ju je samo trovao i gurao u mržnju radi ostvarenja vlastitih interesa. Uostalom, mislim da nije lepo ni u kojoj prilici nekome tako nešto reći, a kamoli napisati na javnom mestu. Bez obzira na to da li je taj neko to zaslužio ili ne.

  12. Junačina! Sad kad zna da nema zakonskog osnova na osnovu kog Srbija može da ga isporuči, pametuje. Njega ne treba isporučiti u Hag, već tamo odakle je došao.

  13. Baš mi je čudno da ove objektivne novine ne znaju da više nema sud u Hagu nego mehanizam tog suda i on ne može da podiže noce optužnice , on samo završava ono što je taj tribunal započeo, ali kada su Srbi u pitanju može sve, pa tako i pisanje ovih novina.

  14. Šeška za predsednika pa da po kratkom postupku zaratimo sa Kosovom to jest sa Nato-m, Hrvatskom da oslobodimo Kninsku krajinu i da preko Mileta Dodika zvanog Mile ronhil ponovo zaratimo u BiH i to sve u isto vreme. I zatim da nas ponovo bombarduju i to ne samo Nato nego kome god padne na pamet i da od Srbije ne ostane kamen na kamenu ceo.

  15. Napokon, da se taj Manipulator srpskog naroda sklone sa scene

  16. Naslov clickbait. Ako profesionalizam nije ispred senzacionalizma, onda se ne razlikujete od Informera i družine.

  17. E Vojo slatko se nasmejah tvom britkom srpskom humoru. Najjaci je onaj deo o potonucu Britanije i talasu koji ce potopiti Holandiju. Briljantno!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.