Vojislav Šešelj – Govornik mržnje

Ostavite komentar


  1. vama je govor istine zasmetao, e pa ne moze biti laka istina i za nju se nije borio preskakanjem već učenjem i mukom;govorništvo zahtjeva sposobnost otkrivanja istine učenjem i radom;iza Šešelja ima vrijeme i nauka a ne preskok na čas i za malo i odmah preko mrtvih do cilja;tendencija teksta očigledna za vrijeme kada treba da se rešavaju ključna pitanja zemlje,sud, vojska,policija;dvadeset godina se sudim da uđem u stan sa dvoje djece;Srbija ćuti i baca pod tepih sve laži i neistine a Šešelj ih kaže u dahu jer zna,misli,kaže i uradi.Bez foliranja!

  2. bio je Tramp i pre ovog botoksiranog i nabudženog američkog. one koji se podsmevaju (s razlogom) Trampovim klovnovskim predstavama i suludim komentarima treba podsetiti da i mi takvog imamo.

  3. Могао би Данас кад је већ са аутором у договору објавио ово, да замоли аутора за процену било ког говора у последњих 2 године, посебно везаног за ОДОГВОРНОСТ, оног који говори док сви остали "тишина тамо" слушају.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.