Vojna parada u Nišu: Ruski tenkovi i srpsko naoružanje pred građanima

Ostavite komentar


  1. Bio sam tenkista u vojsci ,davno davno,pa sam emotivno vezan za taj rod.Zato se sada čudim i pitam a gde su naši tenkovi.

    1. Onda znate da je naš M-84 bio kopija po licenci koja je nadmašila original. Ali to našoj dekadentnoj desničarskoj političkoj eliti nikako ne odgovara. Oni vole da lupetaju kako je danas Srbija sa 9 aviona i 5 tenkova jača od SR Srbije koja je imala 2500 aviona i 1000 tenkova.

    2. Nasi tenkovi su pretopljeni u Smederevu, posle 2000.godine po naredjenju Velikog sefa.

    3. Pišto se pitaš, da ti odgovorim. Otopljeni u železari Smederevo
      ( US STEEL-američka kompanija) u od strane Demokrata-Koštuice. Jednostavno, došli otopili tenkove, otišli. Eto gde su ti tenkovi dragi tenkisto. Žao mi je što ovo čitaš, ali istina je surova.

  2. Prelep prizor videti da nam je vojska modernizovana i dobro opremljena.Dokaz da se ulaze u nasu vojsku.

  3. Bezbednosna situacija i opremljenost pripadnika bezbednosti predstavlja najviši cilj odbrane Srbije u neposrednoj opasnosti. Zato pripadnici moraju biti adekvatno nagrađeni i situirani.

  4. Vulin car -prosao obuku i odmah na celo kolone .Nislije ponosite se jel covek koji pobedjuje u Nisu na izborima sad je na celu kolone.Uspeli smo da postanemo Ruska gubernija i to iz ljubavi prema komunistickoj bratskoj Rusiji a koja nam nije dala 1 dinar pomoci . Prava ljubav prema Rusiji i KGB kao i nacin vladanja u Srbiji niko nemoze reci da je iz interesa vec iz ljubavi prema Komunizmu. Zvela FSB KGB UDBA …kakva Evropa i ljudska prava i slobode kad nam ovako ide

  5. Neosporno je da je vojska danas respektabilna sila na ovim prostorima.Samim time garant i produzena ruka politike.

  6. Treba napraviti paralelu izmedju stanja koje je zateceno kad je ova vlast preuzela vlast i sta su zatekli u vojnom smislu i tek onda doneti sud i nekom.

    1. Sve je ovo lepo, ali fale nam raketni sistemi, da se ponovi 99 cime bi se branili?

      1. Opozicija samo nazove onu Pederiku Mojnegerini i pita „jel ovo u redu?“ I to je to , uglavnom… Ma ne sekiraj se, obranićemo se braćo!

    1. Ovo je sarkazam ili? Ja doista mislim da je defile ponosa i slave.

  7. 9. maja Evropa obeležila Dan pobede u II svetskom ratu. Ovo u Nišu je predizborna predstava AV

  8. Samo je pitanje kome je namenjeno ovo trosenje budzeta?Ko o cemu srbi o ratu i ugrozenosti.Pokazujemo spremnost za EU sa ruskim tenkovima i naoruzanjem sa nazivom „Da se ne zaboravi,“znamo na sta se misli.Jasna poruka zapadu i EU ili rusima?Jedan covek,jedna pamet..Doveli sve i svasta ko da se juce zavrsio drugi sv.rat.Parade,partizanski filmovi na RTS-u govore da mi ne mozemo da se otrgnemo od proslosti.Komunisti vladaju jos uvek a najveci komunisti su radikali.Covek sam sebi napravio i vojnu podrsku ne pitajuci za novac.Sav njegov suficit ode u paradu.Ocekujem da ako ostane na vlasti doda i dan maldosti,slet na njegov rodjendan.Danas ponovo krojimo datume,danas je 10 maj a 9 maja bio, dan pobede.Znaci zbog njegove zauzetosti proglasismo nesto sto nije bilo na danasnji dan.Organizacija za jednog coveka i podanike.Ali sve ovo ode u NAT-o.

  9. Danas je veliki dan za nasu zemlju, ponosni smo na nasu vojsku i policiju i nase pripadnike odbarane. Samo tako nastaviti. Dan za uzivanje gradjana Nisa.

  10. Što su botovi podivljali sa komentarima. Oni kao patriote, pa se utrkuju sa izandjalim hvalospevima.

  11. Realno ovo nije vojna parada vec demonstracija radikalske politike. Imamo sve razloge da se stidimo…

  12. Parada je organizovana traljavo. Od orkestra do marša.
    Ko ne veruje neka pogleda snimak.
    Treba više ulagati u vojsku a manje o tome pričati.

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.