Vojna vežba „Sadejstvo 2020“ na Pešteru, 2.800 vojnika i više od 150 vojnih vozila

Ostavite komentar


  1. Prisustvo Banja/Luckog sherifa Dodika iz susedne Bosne, pokazuje da vojska nije ni bosnjacka ni madzarska, nego iskljucivo Vuciceva, umivenog radikala. Do juce je ta ista vojska bila Miloseviceva odn njegovog SPS.

  2. Prethodnih dana su se uvežbavali , da danas izvedu vežbu???Ili su se uvežbavali da snimaju za TV? Valjda se vojska vežba da bude utrenirana i osposobljena – a ne da snima TV emisije!!! Ili je to sve organizovano da se opet promoviše Julinov „vrhovni komandant“!!! Onda se pitam, da li se vojska uopšte vežba ako nije prisutan veliki vođa i tetkino tetinče?? O servilnosti vojnih rukovodilaca pred pobeguljom na mestu ministra a i njegovom „šefu“ , drugi put.

  3. Pre ce ovo biti ludacka i bestidna demonstracija sile nad Bosnjacima u predelu, namerno odabranom, gde ovi jadni ljudi zive, da ih i odatle oteraju! Grozno, nemam reci dokle ide seseljevski fasizam! Stidim se. A sve upucuje i na podrsku velikosrbima u Crnoj Gori i na severu Kosova. Srbi su jedina pretnja miru na Balkanu, ocito, zar ne.

    1. Ako je neko zadojen mrznjom onda si to ti druze jer u svemu vidis napad na nekoga. Srpska vojska u Srbiji moze da vezba hde i kad hoce, a ne da pita ni tebe ni mene da li to nekome smeta. Kome smeta neka ide gde mu je bolje ili ti mozda prizeljkukes neku drugu vojsku da te cuva. Samo se opusti kao kod zubara i nemoj da te brinu ni Seselj ni drugi likovi jer oni su proslost, a ti gledaj u buducnost i u sazivot sa ostalim gradjanima Srbije. Pozdrav i svako dobro.

  4. Sta ce ovaj sto se hvali da moze sam pojesti vola, sta on trazi u mojoj zemlji? Ko njega zove na vojnu vezbu? Sta je obo, pakt sa Republikom Srpskom protiv suseda?! Aco, ti si pukao nacisto!

  5. Ovo je otvorena prijetnja i ulijevanje straha Bosnjacima, iznad glava bojeva municija, avioni u niskom letu, tenkovske granate i hiljade vojnika pod ratnom spremom! Sta hocete, da nas opet raspamecujete ?!

    1. Dobices ti malo bogatiji uranijum plus novo penkalo kojim cete potpisati novi Kumanovski sporazum sa susedima, sada i bez Sandzaka i Republike Srpske! Logika.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.