Vojni penzioneri uputili podršku Novici Antiću i pozvali tužilaštvo i sud da prekinu „besmislene postupke“ protiv Vojnog sindikata Srbije

Ostavite komentar


  1. Čekam još vojni dezerteri da podrže Novicu i ovaj sindikat da čitav cirkus bude potpun.

  2. Једино што ми никада неће бити јасно, где се деде овај синдикат у оно време када су се топили тенкови и када је од војске прављено ловачко удружење.

  3. Pretenciozan naslov: Vojni penzioneri… a u daljem tekstu Sindikat vojnih penzionera. Sindikat vojnih penzionera je marginalna i nereprezentativna grupa vojnih penzionera koja balansira na liniji opozicione politike i sindikalnog delovanja, ali od toga korist ima samo nekoliko njih u vrhu sindikata. Dajete im preveliki značaj.

  4. Ceo zivot vojna lica ne rade nista sve na tudja ledja skolovanje placa narod platu stanove odmori sve privilegije placa narod u penziju idu sa valjda 55 penzije dobre a za narod nista nisu uradili sve im treba oduzeti

  5. Ovo je zalosno puste ga ponovo zatvore cekala se odluka ministra sta bi bilo da se oni malo provere koje su tu mahinacije u pitanju i kpliko je para pronevereno Novi Sad razrovaren sramota. Sta radi sud ? Slusa naredbu ministra i ostalih pajtasa a kriminalci slobodno setaju. Neka objasne ko je Marko Bosanac da dobija silne poslove.

  6. Nemojte vojni penzioneri, pisite pojedini vojni penzioneri,jer velika vecina vojnih penzionera je protiv lopovluka i vodnika Antica.

  7. Kolege moraju reci svoje mišljenje. Kako je u drugim vojskama u mirnodopskim uslovima

  8. Velika je glupost i civilni ministar za odbranu – pa ćutimo i trpimo.

  9. Kakvi Sindikati u vojsci,znam mnoge sindikalce koje super zive i imaju nekretnine koje nemogu da pokriju svojim primanjima

  10. Ljudi sto ga toliko branite kad covek nije kriv.Pustite sudstvo da radi svoj posao a da li je cvecka ili nije videce se.Ono sto se zna je da je bio politicar u pokusaju,kakvi radnici kakvi bakraci.

  11. Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica… Nikad čuo za ove, a vojni penzioner sam. Otkuda nekome pravo da govori u ime vojnih penzionera? Ološi!

  12. A ti koje je On zastupao cute i kriju se po misinim rupama ? Svuda isto … Ovaj narod dobija ono sto i zadluzuje !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.