Vojni sindikat: Javni konkurs za posao priznanje da iz vojske masovno odlaze kadrovi

Ostavite komentar


  1. Tako nam je jer u poslednje vreme su nam ministri odbrane likovi koji nisu ni vojsku služili. Jel mislite da je to slučajno !?

  2. Ko je lud da se javi u vojsku a da mu bude komandir ili general onaj ko nije služio vojsku.

  3. Javni konkursi su uvek otvoreni kako u velikim kompanijama tako i u drzavnim sektorima i skoro svih drzava EU. Jel to dokaz da im je lose ?

  4. Zanimljivo da ljudi iz Ministarstva nemaju uvid u brojno stanje vojske. Odgovorite na pitanja:“Šta je sa toplim obrokom,regresom, mobingom, seksualnim zlostavljanju, uslovima rada. Iz izveštaja građevinske službe u vojsci u smislu zgrade su u ruševnom stanju…nema popravke, ljudstvo ugroženo…

  5. Stanje u vojsci izuzetno teško. Tome su doprineli nesposobni oficiri i loši ljudi. Ali to ne važi za sve. Imamo mi čestitih oficira ali ne mogu od ovih sns da dođu do izražaja. Ovii iz Ministarstva vređaju inteligenciju naroda. Mislim da to nije slučajno. Jedno je što su nesposobni, kao što su bili gen Diković, gen Petrović protiv kojih su podignute tužbe zbog mobinga nego ima tu izdajnika.

  6. Poruka Sindikatima da nemam ništa protiv rada sindikata,pod uslovom da iznose samo proverene i istinite dokaze ,u protivnom bi trebalo svakog najstrože kazniti za neistinu i podrivanje snage Vojske Srbije !!

  7. gde odlazee,vojska nikad jacaa.Niko ne slusa sta kaze predsednik i ministar vojniii.Zivojin Misic se sada u grob prevrcee.

  8. Naravno da smo svi pametni i radni otisli, ostali su im ovi sto im i trebaju neradnici i manje inteligentni

  9. Ocajno radio tamo i znam. Posle devedeserih oni što komanduju neznaju svoj posao a oterali one koji znaju.

  10. Sindikat je u pravu i to je realno stanje,sve što je vredelo otišlo je vojska je postala sabirni centar..Slušajte ovo Jovana podriva neko nekoga daj bre ne lupaj pa svako ko ima mozga vidi nije slepac pa ovo je miki Maus bre..Nista zivo ne funkcioniše..

  11. Kao neko ko je radio 12 godina u ovoj istituciji,i prosle godine dao otkaz ovaj clanak je istinit.

  12. Има велике истине у овоме. И нису проблем министри, већ којекакви цокулићи који немају појма каква би војска требала бити. Кадрови се постављају по партијској подобности. Доказ за то је да најспособнији генерал није могао бити начелник ГШ. Кошење траве и молерисање су највећа достигнућа неких генерала. Да их пребаце у градско зеленило чудо би направили!

  13. Ovo sto se sad desava u vojsci Srbije je kriminal i nemar nezapamcen, ovo nije bilo nikad.

  14. Većina generala u, današnjoj, srpskoj vojsci su najobičniji ljudski i profesionalni škart.

  15. Samo žene biće u vojsci njima ovo odgovara što više ih zaposliti u vojsci biće nama sutra dobro , da ne zaboravim i u policiji hvala ¿???

  16. A kakav je tek odnos prema civilnim licima u vs,radimo i vise nego sto je po zakonu,pa kad treba da plate oni kazu, nije po zakonu da vas toliko platimo. Kad odemo na bolovanje uzmi nam 35% od plate ,a njima samo 5%, i kazu pa mi smo osti. Zona sumraka

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.