Vojni sindikat odgovara Ministarstvu odbrane: Ništa niste uradili da poboljšate uslove rada

Ostavite komentar


  1. U tekstu se navodi „stav VSS“ ali se nigde ne navodi kada, gde, u kom satavu je Vojni sindikat Srbije raspravljao i doneo ovakve zaključke i ocene. Zar ne shvatate da i najobičniji politički diletant shvata i vidi da je VSS = Novica Antić i da su sva ta saopštenja lični stav imenovanog? Da li je moguće da urednik to ne zna?

  2. Za gospodina samo pitam. I vrapci znaju kakvo je stanje u vojsci. To što ste Vi slepi i gluvi to je Vaš problem. Čitajte činjenice. 10000 pripadnika za 5 god napustilo vojsku. Gde ti živiš? Možda se neko od VBA. Samo oni tako razmišljaju.

  3. Gospodine Samo pitam ne upuštajte se u komunikaciju sa praznom puškom. Na čelu sindikata je čestit i pošten čovek. Nesposobnjakovići iz vojske samo šminkanju stanje. Duboko sam zabrinut sa stanje u vojsci. Plašim se da nekome ne pregori osigurač.

  4. Nemojte kritikovari čoveka koji se potpisao sa Samo pitam. Očito čovek nije informisan o mnogo čemu. Ne zna on da je TITO davno umro, a kamoli šta se dešava u vojsci. Amin

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.