Vojni sindikat Srbije: Vučić javno pokazao da ima pogrešnu percepciju o tome šta je vojska

Ostavite komentar


  1. AV je pogresan izbor. Tu je samo zato sto su neki kojima se verovalo pre njega bili isto pogresni. Previse gresaka za jedan kratki ljudski vek, od Ante Markovica jos nisam video nijednog koji zasluzuje da bude tu gde jeste.

  2. Otac mi se u grobu okrece.Sram vas bilo sta ste od vojske uradili,al valjda posto nemamo drzavu ne treba nam ni vojska.

  3. Zale se Vucicu na njegove stavove ali mu ne zameraju nista? Slabo razumeju odgovornost izgleda.

  4. Pa kad ljudi rade za plate ispod republičkog proseka a rade npn-stop

  5. Da nije Vučića bili bi naoružani praćkama i nosili htz odela.Bolje da ćute.

  6. Neko iz Sindikata reče da je lik pravnik. Pre svega to nije tačno. On je završio Pravni ali nigde nije radio I bez radnog iskustva je tako da mu se daje na značaju koji ne zaslužuje.
    I Nebojša Krstić je završio medicinu ali nije lekar. Za zvanje pravnika je potrebno I raditi u struci I naučiti nešto a dotični ne zna ama baš ništa. Toliko.

  7. Da se ja pitam vojsku bi ukino samo specijalce ostavio to je veliki trošak za državu,stanovi plate generala,pukovnika imamo ih vise od cele Evrope,kome da nam i ovo malo naroda, izgine za koga ,zasto.

  8. Pun nam je kufer raznih kolumnista! Izađite više iz mišije rupe. Zna i narod da napiše što šta, ali ne stigne od vas! Takvi filozoferi će za sekund da promene mišljenje i tastaturu!

  9. Pitanje za Sindikat:
    -Ko se bavio održavanjem zelenila i čistoće u kasarnama u nekadašnjoj Vojsci Srbije?

  10. Vučić je završio Pravni fakultet i nema radnog iskustva u struci. U redu. A koje škole su završili oni koji rade u vojnom sindikatu i koje iskustvo u vojsci imaju? Koja im znanja daju legitimitet da daju ovakve kvalifikacije o komandnom kadru. Ako već pominju Krivični zakonik trebalo bi prvo da pročitaju Pravilo službe i Zakon o vojsci.

  11. Ovaj čovek je totalno neupućen stanju u vojsci. Šta bi sa prijemom vojnika profesionalaca!? Treba ih 5000 a primljeno par stotina!? Trebali ste prvo analizirati zašto je vojsku napustilo 10000 (deset hiljada) profesionalaca u poslednjih 5 godina pa onda videti gde smo! Šta je sa ujdurmom oko statusa vojnih psihologa? Kakvi su uslovi rada u vojsci? Ima li mobinga? Šta bi sa tužbama protiv generala Petrovića i Dikovića? Dikoviću dadoste Karađorđevu zvezdu!? A za par dana stiže krivična prijava! Zbog takvih je na buvljaku zvezda 20 eura. Sramota! E moj predsedniče!!!

  12. Синдикат дефинитивно поста невладина организација коју финансира Сорош или његови западни послушници, а управа синдиката ужива у бенефитима „лајања на звезде“ док се као залаже за права чланова свога синдиката.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.