Vojni sindikat: Vlast vraća obavezan vojni rok, zato što je razorila Vojsku Srbije

Ostavite komentar


  1. Pravo na prigovor savesti je po Ustavi i konvencijama. Jednom je uvedeno kao pravo. Dostignut nivo prava i sloboda se ne može smanjivati.

  2. Svako kome nije dobro na poslu može da da otkaz. Za žene da idu obavezno u vojsku će malo da sačekate tj. malo morgen.

  3. Pa došlo je izgleda opet vreme da Srbi ginu za vlastodršce. Uvodi se vojni rok da bi opet sa nekim ratovali. Definitivno da će mo nestati kao narod.

  4. Gde je reakcija poverenice na ovu diskriminaciju muskaraca tj mladića.

  5. Služio vojsku i nije mi pala kruna s’ glave. Ne vidim razloga da nema vojnog roka. Može 6 meseci, ali da bude kako treba obuka.
    Ako je uvođenje referendumsko pitanje, podsetite me- da li je bilo i pri ukidanju?
    Priča o prigovoru savesti je čista glupost. Ima li toga u napr. Izraelu? Ajte molim vas…

  6. Posto se celog zivota snalazim sam kako znam i umem bez ikakve pomoci,a ponajmanje ove mafijaske tvorevine od drzave,snaci ce se i ona bez mene kao regruta,hvala lepo neka ide ko ima visak vremena,daleko vam lepa kuca lopovska bando

  7. E neka ga vrate da ne gledamo vise ove muskarce kako se sminkaju i nose stikle

  8. Još čekamo da vojska saopšti ko pobi vojnike gardiste na Topčideru kako mislite da vam decu predamo na obuku veoma teško

  9. Koga vojska treba da brani kad je pola zemlje već okupirano i u stranom vlasništvu, a druga polovina u rukama grupa mafijaša i bogataša (47 milijardera) Zar sirotinja treba da brani milijardere i profitere ?!..

  10. Sluzio sam vojsku godinu dana imam dva sina i nikada im ne bih dao da sluze bojni rok,da sutra saljem decu da ginu zbog lopovskih politicara i izdajnika

  11. Vojsku Srbije su unistili demokrate, raspustili vojsku, tenkove pretopili, mine i PVO strela izgazeni na poligonima, vojska svedena na Nato standarde velicine veceg lovackog drustva.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.