Vojtehovski: Saopšteno sa TV Prva da se emisija „Život priča“ skida sa programa

Ostavite komentar


    1. Razlog vise da se ne gleda nista sto se emituje na tv kanalima sa nacionalnom frekvencijom. Emisija,,Zivot prica,, nesto sto pogledam kad se setim inace je pogledam na youtubu, jer je jedna od retkih koje su objektivne i ukazuju na mnoge nepravilnosti da ne kazem katastrofe u nasem drustvu. Tatjana Vojtehovski je vrhunski novinar i njeno poimanje i prezentacija trenutka u kojem zivimo je zaista objektivna. Vrhunski je profesionalac u svom poslu i steta sto takvih nema vise, jer bi nam mozda i drustvo bilo bolje.

  1. Udarila je na Jutku i restoran na Kopaoniku, to jest direktno na Vucica i njegove bandite.

    1. Bezi na Novu. Jedini lek je za to. Vracaju se devedwsete. Sas samo moze da ocekujemo rat.

  2. Predji na N1 i Novu kao što su sve tvoje pametne kolege,tj. kolege koje imaju dostojanstvo, i nastavi da redjaš uspehe! Želim ti još veći uspeh!

    1. Lepo kreni Youtube kanal i ne znam u cemu je problem, ko zeli gledace, samo budale i ovce gledaju jos tv. Ne znam sta si se ti tako jadna iznenadli, sve ce vas pogasiti gospodar, niko nema prava da prica lose o gosopodaru, ovo je gospodo diktatura. Meni mi jasno da to niste vec shavtili davno. Demokratija je najveca prevara za sirotinju oduvak je bila i bice diktatura samo je pitanje koliko joj je vremena potrebno da se uspostavi.

        1. Sramota. Hvala ti i na ovoj istini do sad. Ako ikako može- samo da se bar još od tog postojećeg materijala- emisije finalizuju i prikažu. A ti se posle skloni na neko vreme iz države, dok narodna vojska ne skine Vučića.

  3. Ajme … Aca pogresija … umesto da pomete sns sektu on mete odlicne emisije … bas je pod stresom i umoran od nespavanja … em i “ gradjani “ Srbije sa KIM -a “ prete zabranjivanjem njegove “ prijateljske “ posete , pred tamo neke , njihove “ izbore “
    Gospodjo Vojtehovski , bravo za odlicne emisije i vasu hrabrost , prenesite vase emisije na N 1 , koji je ostala slobodna i kvalitetna televizija i nastavite doprineti , ljudskim tragedijama da izadju na svetlo dana , iako ih sns sekta i sns – ovce , pokrivaju olovnim poklopcima

    1. Ok biće na Novoj kažu ali manja gledanost ,,, eto urodili plodom razgovori na FPN oslobađaju se mediji,! Kesić je sledeći ,, neka smetate rijaliti i konferencijama ,

  4. Nista, sledi povratak na Pink.
    Emisija je bila losa, dosadna, prepuna feminizma, umisljenog modernizma…
    Ogovaranja u udarnom terminu. Koji je bio ser emisije?

    1. Veci ser nego bilo koja emisija na drugom kanalu.ups pa pink ,hepi ,o2 i ostali izuzev N1 nova S nisu sposobni da naprave normalnu emisiju vec samo kanalizacioni program.I treba da ukinu sve ne bi li se narod probudio.Sta drugo ocekivati od seselja,vucica ,dacica i vulina.Oni su krivi za 90te i sad za propast drzave.Krivi su za najvecu seobu srba u novijoj istoriji..Samo glupi Deka moze da podrzava nakaradnu vlast

    2. Sa komentarom na emisiju bih se složio, ali to što se nama ne sviđa emisija nema veze sa temom niti da ona treba da se skine. Emisija je ukinuta zato što je podkačila vlast, to je jedini razlog.

  5. Televiziju uglavnom gledaju glasači . glasači SNS gledaju televizije gde se veliča lik i delo radikala Vučića koji ima problem sa podrškom u biračkom telu tako da je šut karta krajnje logična i opravdana a to što je Vojtehovski zanesena ličnom sujetom mislila da je reč o demokratskom mediju je njen problem. Ko želi da misli svojom glavom se informiše na internetu . ima masa malih nezavisnih produkcija od kojih su neke prilično dobre, bolje od svake komercijalne televizije po pitanju odnosa prema realnosti.
    Tako je ovo što se desilo zapravo super jer se diktatura samo ogoljuje i sila kojom se vlada postaje sve očiglednija pa će u skladu sa tim biti odgovor narodnih masa kad shvate da su masa na kojoj parazitira gomila lezilebovića. 6. oktobar je neminovan a manje je važno da li će on biti dogodine ili za 3-4 godine.

  6. Kako u ludnici očekivati nešto normalno????!!! Tužno je što je najteži pacijent postao upravnik! !!! Meni je problem,. što imam već poprilično godina da da bih otišao odavde. Jer, ludačka košulja će postati obavezni deo odeće.

  7. Mene čudi da su Tanju pustili i prošlu sezonu da završi. Nadam se da će naći utočište na TV Nova S. Slično je i sa „24 minuta sa Zoranom Kesićem“. Ta emisija je pretpostavljam sledeća na udaru, osim ako je ne budu zadržali radi eventualnog privida postojanja slobode medija. Kako god, ništa to nije dobro. Posledice su dalekosežnije od onog kako nam se u prvi mah može činiti. Medijski mrak je sa svakim danom sve mračniji. Ljudi van većih gradova uglavnom ne koriste kablovsku televiziju, već preko antene i tjunera hvataju desetak kanala koji se besplatno mogu uhvatiti, a svi ti kanali su pod šapom vladajućeg režima i preko njih im se mozak svakodnevno ispira, odnosno vrši lobotomiranje (jutarnji programi sa kojih reži onaj navodni novinar, višesatni intervjui ili konferencije za štampu sa svevišnjim predsednikom, filtrirane vesti, rijaliti programi, pevačka takmičenja, reprize domaćih serija ili turske i indijske serije).

  8. Posle 5.oktobra nije se sproveo 6.oktobar. Ako jednog dana smenite Vucica da li ce ikakve posledice snositi on,njegovi puleni i onih sedam stotina hiljada iz SNSa? Ako nece onda sve sto vam se desava zasluzujete. Ako ikada moja opcija pobedi onda ……….! ’45 g. ce biti kao ukor razrednog staresine.

  9. Podrska za jednog vrhunskog novinara, kakva je gospodja Vojtehovski. Ono sto sam ja oduvek govorio, da nama kao zemlji ne moze biti dobro dok god ne pocistimo sve te recidive iz 90tih. Zivim hvala Bogu u inostranstvu, i ovde ima svega i svacega, i lopova i krimosa, i namazanih politicara, ali postoje dve razlike u odnosu na Srbiju. Prvo oni ne traju toliko dugo, a drugo nema ih toliko mnogo. Nije samo u Vucicu problem, to je citava plejada kojekakvog olosa se nakotila tu.

  10. I treba da je ukinu, jer je skoro svaka emisija uperena protiv vlasti, politicara i policije. Očigledno da stoji neko iza te emisije kome odgovara da nam se blati država. Trebala je da se bavi pričama koje nemaju veze s politikom, takvih je bilo malo. Čak i emisija o geju iz Kuršumlije je bila prožeta politikom, jer je taj isti gej tužio funkcionera radikalne stranke i pobedio u sporu. Da ne spominjem emisiju u kojoj je iznet prljav veš bračnog para iz Raške, oboje su bili članovi SNS… msm šta reči. Zna se šta se dešava s onima koji se petljaju u politiku, ne znam šta je očekivala Tatjana Vojtehovski….

    1. Ne podvaljujte da su političari isto što i država. Može veoma lepo da se poštuje svoja država a da se ne poštuju političari koji su trenutno na vlasti. Uostalom, kakve veze ima ukidanje emisije sa tim što se ona Vama ne sviđa, to bi bila ups.. diktatura.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.