Vozač automobila na Banovom brdu šipkom polomio stakla autobusa javnog prevoza

Ostavite komentar


  1. sipkom, a drzi je u autu, ako mu zatreba…ni vozaci gsp nisu uvidjajni, prolaze kroz crveno, seku…strasno je sve to.

  2. Vozači su tako bahati.ovo je za svaku osudu jer je ugrozio vozača autobusa putnike i narod koji se tu zadesio.debelu kaznu treba nasilniku odrediti.

  3. Pošto je zakon pravljen za tatine i mamine mezimce, siledžija u saobraćaju će da bude i biće divljaštva (neka tako nešto uradi u nekoj normalnoj zemlji, odmah bi ga strpali u psihijatriju na duže vreme)

  4. Obzirom kako voze autobisi grackog prevoza i sa koliko bahatosti se ophode prema ostalima ucesnicima u saobracaju, nije ni cudo sto ih lome . Svakako cas izuzecim onim koji su posveceni poslu no nazalost vecina je toliko bahata da je to strasno.

  5. Возачи аутобуса су постали насилни толико да су сустигли достављаче и наравно наше драге таксисте! Те три категорије се понашају дивљачки!

  6. Većina beograđana su bez tolerancije a ovom divljaju trajno oduzeti dozvolu on je za stado ovaca

  7. A šta rade kamere za to vreme?
    Na žalos ima svakakvih ljudi u ovom gradu.
    Šta je mogao da mu skrivi jedan vozač autobusa?

    Zaista strašno…

  8. Онај ко вози Пунта није ни татин син ни контраверзни бизнисмен. Вероватно се човеку тај дан свашта десило. Возач аутобуса је сигурно нешто урадио што је је било само окидач да човек пукне. Са друге стране треба разумети и возаче аутобуса. Због мањка возача раде прековремено некада без дана одмора. Неки то прихватају јер им треба сваки. Неки јер ако одбију могу завршити на линији или смени која им не одговара. Возиће крш од аутобуса. Аутобуси су очајном стању. Лоше кочнице, губе ваздух нема зимских гума. Често остају у квару. Јуче на линији 56 видим два МАНа поклон Јапана из 2003. На тој линији их нисам видео годинама. Очито и ако су 20 година стари мање се кваре од нових.

  9. Saobraćaj u Beogradu je haotičan. Vozači nervozni i puni besa. Previše je automobila na ulicama za postojeću infrastrukturu. U većini auta po jedan putnik što je gradonačelnik lepo primetio. Ono što nije primetio je da je autobusa premalo. Da su u očajnom stanju i često se kvare. Da je u špicu u neke nemoguće ući a ni izaći iz njih. Putnici kao sardine u konzervi. Kako u takav autobus ući sa decom koje vodiš u vrtić ili školu. Da ako neko menja više autobusa dok dođe na posao više vremena provede na stanicama nego u autobusu. Red vožnje ne postoji. Ako bi recimo 30% vozača automobila prešlo da korist GSB nastao bi haos. Autobusi bi stajali na stanicama jer ne mogu da zatvore vrata a mogli bi da uđu samo najjači.

Ostavite komentar


Društvo

Kreni-promeni: Hitno rešiti problem klima uređaja u porodilištima 8

Kreni-promeni: Hitno rešiti problem klima uređaja u porodilištima

Pokret "Kreni-promeni" ocenio je danas da je potrebno hitno rešiti problem "nehumanih uslova" u porodilištima u Srbiji i nepostojanje klima uređaja.Izvršna direktorka "Kreni-promeni" Marina Pavlić na društvenoj mreži "Iks" kazala je da im veliki broj porodilja piše o nehumanim uslovima u porodilištima, kao i da usled nedostatka klima uređaja majke i bebe imaju jako teške uslove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.