Vozač CAR:GO lakše povređen, napali ga taksisti

Ostavite komentar


  1. uz duzno postovanje,povrsno i pomalo pristrasno napisan clanak.gospoda rade na crno i kad bi imali drzavu koja radi svoj posao ovakve stvari se ne bi desavale,i jos da kazem niti su jedini a ni prvi gde mozete vozilo naruciti putem mob.aplikacije, mnoge taxi asocijacije imaju to u svojoj ponudi odavno da ih ne reklamiram,informisite se pa pisite,to nije nivo danasa,pozdrav

    1. Nije receno da su prvi kod kojih se moze narucitu voznja putem.mobilnog, vec prvi kod kojih to moze a koji nisu taksi prevoznici. Zanimljivo je da ako rade na crno, salju prijavu Mup-u zbog pomenutog incidenta. Ali verovatno ste Vi bolje obavesteni.

    2. Uz duzno postovanje,lupate gluposti.Naravno da ne rade na crno.Kao neko ko radi na crno
      kako bi mogli da podnesu krivicnu.prijavu MUP-u.?
      Koristim njihove usluge,nepune dve godine i prezadovoljna sam .A na moje pitanje sto ih je tako malo,covek kaze da jedva rade od taksista koji im svakodnevno salju po milion inspekcija.

  2. Taxisti su prevazidjen servis. Pojavilo se nesto bolje, prakticnije, jeftinije…

    Nadam se da ce drustvo osuditi taxiste koji NASILJEM pokusavaju da zastite svoj biznis model.

    1. Ne lupetaj, „pojavilo se nešto novo!“… a kada se uskoro pojavi i na tvom radnom mestu „nešto novo“ samo zbog aplikacije, da li ćeš se zapitati da je to zbog toga što i tvoje radno mesto može da bude ugroženo samo zbog aplikacije. Zamisli molim te, nude nešto novo. Evo zamišljam već nekoliko godina kako se uništava civilizacija sve preko „app store“, imaš ideju, smisliš neki program, i plasiraš ga na net, obogatiš se, pri čemu unakaziš nekoliko hiljada ljudi.
      Posmatram kako u Srbiji pomoću neta i aplikacija stambene zgrade postaju hosteli, stan na dan, j****nik za najstarije zanate a stanari gube i svoj poslednji kutak mira. Huligan-i na vlasti, naj***li smo ! ! !

  3. Car Go nije nelegalan servis.Koristim njihove usluge već godinu dana i mogu da każem da sam oduševljen njihovom uslugom.Svi ti vozači imaju svoje firme i plaćaju porez.Oni nisu taksisti i registrovani su kao limo servis i ne mogu kao tasisti da pokupe putnika gde żele.Unapred se zna gde vożnja počinje a gde završava i unapred znate koliko će vożnja da košta i koji vizač će da vas vozi.Ljubazni i kvalitetni vozači,svi do jednog.Fasciniralo me da svi odlično pričaju engleski jezik.Taksisti bi trebali da se ugledaju na njih a pre svega da počiste u svom dvorištu jer realno 90% njih ne zaslużuje da radi svoj posao i baca senku na ostslih 10% koji savesno obavljaju svoj posao.Podrška Car Go-u

  4. Postovani sugradjani,
    Car:go je prevara i posledica losih zakona i svega onoga na sta taxisti ukazuju vec 20 god. Njihove gazde su otvorile firmu koja se bavi racunarima,i angazuje vozace koji svoja vozila registruju kao Limo servis !!!
    Od 1200,1400,1500 kubika..!!!
    Njihovi vozaci ne placaju porez drzavi,nemaju taxi dozvolu,nemaju osiguranje putnika,lekarski pregled,estetski pregled i nikakvu kontrolu,posto potpadaju pod turisticku inspekciju…!!!
    Jel zna neko nekog turistickog inspektora ?!

  5. Koristim CAR:GO jer su jeftiniji a i imaju pristojne vozace. Medjutim cesto pricaju lose o obicnim taxistima sto mislim da nije eticki a i nepotrebno je. Nije mi bas najjasnije kako taxisti uspeju da prepoznaju vozace CARGO jer nemaju nikakva obelezja.

Ostavite komentar


Društvo

POKS: Problem sa crvima u novosadskom vodovodu nije rešen

POKS: Problem sa crvima u novosadskom vodovodu nije rešen

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) saopštio je danas, pozivajući se na izvore u novosadskom Vodovodu i kanalizaciji, da problem sa valjkastim crvima, koji traje tri nedelje, nije rešen i da se Novosađanima isporučuje voda koja ne odgovara Pravilniku o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.