Vozaču Vojske Srbije koji je oklopnim vozilom usmrtio petoro ljudi određen pritvor

Ostavite komentar


  1. Određen mu pritvor?? Ma nije valjda! Zašto? Neka se brani sa slobode! Vučićevci budite kakvi jeste! Onakvi kakvi ste stvarno! Kakvi ste uvek bili!

  2. ko je trazio vozacu da vozi i koga je vozio taj vozac? On je onaj koji je vukao obarac a ko je drzao pistolj? Komandna odgovornost mora da postoji. Ne mogu kola da se slome samo na vozacu. Lanac komandovanja mora da se procisti jer ima kvalitetnih kadrova vojska koji vole drzavu.

  3. Alkohol je ucinio svoje,kao i pre neku godinu kad su prevrnuli kamion pun raketa.Vojska je uvek bila,ko pije vise,oficiri ili vojnici.

  4. Desila se strašna tragedija.
    Ovo je posledica neodgovornog ponašanja vojske, policije i VLASTI koja vodi državu.
    I znate šta je najgore?
    Ovu tragediju u npr Blicu može svako od nas da komentariše na portalu, bez problema.
    Međutim, ako napiše da Vučić u NY “ brani“ KiM koje je već predao – taj komentar neće proći.
    Zlo vlada Srbijom.

Ostavite komentar


Društvo

Stojković i Kokanović o litijumu: "Vlast u Srbiji „sve radi protivno Ustavu i zakonima“ i folira pravne procedure" 10

Stojković i Kokanović o litijumu: „Vlast u Srbiji „sve radi protivno Ustavu i zakonima“ i folira pravne procedure“

Koopredsednica stranke Zajedno i profesorka Biološkog fakulteta u Beogradu dr Biljana Stojković ocenila je da je aktuelna vlast u Srbiji "totalitarna" i da u našoj zemlji "ne postoji demokratija, kao ni pravne i političke procedure". Ona je istakla da vlast u slučaju kompanije Rio Tinto i projekta Jadar "folira pravne procedure, dok sve radi ispod žita".

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.