Vranjanski ugostitelji jedinstveni: Sa državom nema šale, zatvaramo u 22, a od ponedeljka u 20 sati, odavno radimo sa gubicima 1Foto: V. Ristić

Svi kafići i restorani u Vranju od kada su stupile mere sa kovid propusnicama za goste zatvaraju se u 22 sata, a u skladu sa novim merama to će činiti u 20 sati, želeći da izbegnu enormne kazne u ionako osiromašenoj zaradi.

-Nema šanse da preživimo, zato smo u situaciji da sa aktuelnim merama, ali i povećanjem cena hrane i pića zatvaramo naše objekte večeras u 22, a od ponedeljka u 20 časova. Država želi da nas uništi u potpunosti, jer se ne sagledavaju regionalni podaci o broju novozaraženih, a taj broj je na jugu Srbije u padu – potvrdili su novinaru Danasa, vlasnici kafića i restorana zamoljeni da prokomentarišu najnoviju meru Kriznog štaba koja stupa na snagu u ponedeljak.

Odlukom Gradskog veća Vranja, za vikend ugostiteljski objekti radili su do jedan sat iza ponoći, ali od kada je uvedena mera sa obaveznim kovid propusnicama svi objekti se zatvaraju u 22 sata, što je dodatno dovelo do pada prometa u svim restoranima i kafićima gde je poslednjih nedelja bilo najviše gostiju iz susednih gradova Severne Makedonije, Kumanova, Skoplja, Tetova, Bitole i Štipa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari