Vranje: Obustava saobraćaja u Karađorđevoj do 6. avgusta

    Ostavite komentar


    Društvo

    "Nedopustivo i opasno, Dejan Ristić da podnese ostavku": Sagovornici Danasa o saopštenju Ministarstva informisanja povodom hajke na Skrozzu 8

    „Nedopustivo i opasno, Dejan Ristić da podnese ostavku“: Sagovornici Danasa o saopštenju Ministarstva informisanja povodom hajke na Skrozzu

    Nakon medijske hajke na novinarku Tamaru Skrozzu, zbog iskonstruisane izjave koju su režimski mediji "protumačili" kao poziv na ubistvo predsednika Srbije, oglasilo se i Ministarstvo informisanja i telekomunikacija na čijem čelu se nalazi Dejan Ristić. Iako se očekivalo da će ministarstvo osuditi napade na novinarku, ono je u svom saopštenju praktično ponovilo istu stvar kao i tabloidi, a to je da je Skrozza u svojoj izjavi izrazila žaljenje što neki državni zvaničnici nisu lišeni života.

    Naslovna strana

    Naslovna strana za 2. avgust 2024.
    Galerija

    Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

    Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

    Marko Nastić, di džej

    Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.