Vrata Glavne železničke stanice zaključana, na ulazu znakovi za radove

Reporterka Danasa danas na Železničkoj stanici, prvi dan po njenom zatvaranju

Ostavite komentar


  1. Naprednjacima je uspelo da se oslobode „železničke stanice“ u centru. Podsećala ih na dolazak sa opancima u Beograd. Sada će da gacaju šimikama u Prokopu ! Napredovala Srbija, samo da gondole ponovo zaplove „Barom venecijom“ Beograda na vodi !

  2. Срби се не би бунили ни да имају власт која практично наступа као комунистичка, или нацистичка, свеједно. У ствари, већ је имају. Зато је и имају.
    Један вођа, једна партија, једна истина, свако различито мишљење је непријатељско и треба га затрти. Медији угушени, слобода говора и мишљења затомљени. Влада се силом, пропагандом, претњама, лажима и фалсификатима.

  3. Nisam lično ničim pogođen, ali… ovo je jedan od najvećih zločina režima, em je naterao narod da šipči od Skadra na Bojani, t.j. nedovršene „stanice“ u Prokopu do bus-stanice koju je takođe premestio na drugi kraj mega-Beograda, em je uništio tradiciju, koja je svetinja u bilo kome evropskom gradu. A zbog čega? Zbog monstrum-naselja koje gradi na najlepšem delu beogradske obale zajedno sa njegovim „najboljim prijateljem“ šeikom Bin Ladenom uprkos jednoglasnih kritika svih ubanista i arhitekata. Sramota!

  4. Znakovi za radove koje izvodi Vuciceva banda razbojnika. Srbija je njihova prcija pa rade sta hoce…

  5. Ono šta je napisao „stari doktor“ u svom komentaru je u potpunosti i moje mišljenje. Mene zanima nešto drugo. Primaju li sendviče i sokove i po koji dinar botovi i za davanje minusa i kako se to evidentira? Mislio sam da je to za njih samo posao. Ali po količini negativnih ocena jasno je da takva reakcija nije samo posao već je to postalo i njihovo (njegovo) razmišljanje. Tužno!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.