Košarkaši Majamija savladali su na gostovanju Toronto sa 108:91 i tako upisali 22. uzastopnu pobedu, čime su izjednačili rekord Hjustona koji je držao drugi najduži niz bez poraza, iza neprikosnovenih Lejkersa sa 33 meča bez neuspeha. Do novog slavlja „hite“ je vodio veliki trio.

 Lebron Džejms je upisao 22 poena, 12 skokova i osam asistencija, Dvejn Vejd je postigao 24 poena i devet pravovremenih dodavanja, dok je Rej Alen dominirao u poslednjoj deonici u kojoj je dao 16 od svojih 20 poena. Kod „reptorsa“ Rudi Gej je postigao 27, a Amir Džonson 18 poena.

Do nove pobede došli su i Los Anđeles Klipersi i to u derbiju protiv Njujorka (93:80). Domaćina je predvodio Kris Pol sa 20 poena i osam asistencija, a pratio ga je Blejk Grifin sa dabl-dabl učinkom od po 12 poena i uhvaćenih lopti. Kod poraženih istakao se Rejmond Felton sa 16 poena i devet dodavanja.

U trećem meču večeri po srednjeevropskom vremenu Milvoki je savladao Orlando sa 115:109. Gosti su vodili do pred kraj susreta, ali su „baksi“ preokrenuli, pre svega zahvaljujući Montu Elisu koji se zaustavio na 39 poena. Kod poraženih jedini na visini zadatka bio je crnogorski reprezentativac Nikola Vučević sa dabl-dabl učinkom od 20 poena i 15 skokova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari