Vreme: Inspektor Slobodan Milenković spreman da svedoči, vlast bi da ga spreči

Ostavite komentar


  1. Kolko ono bese bolestan,godinu,dve se nije odazivao sudu ? Teska neka bolest kad se izredjalo svedoka i svedoka i sve njegove kolege koje su i bile tamo a on nije ni bio u toj Jovanjici, pitanje je bil i na mapi znao da je nadje. E drzavo ko ti je inspektor…

  2. Ako sud neće da ga sasluša i čuje ono što on zna,Milenković može da sazove medjunarodnu konferenciju za štampu i iznese svoja saznanja.

  3. @Dragan
    E kad bi smeo on ili njegovi advokati bi to uradili. Dok ne svedoči pred sudom nema nikakvih konferencija.

  4. Čeka se da AV prouči dosije žandara Vučkovića, Stefanovića, Dijane, Nedić a, ne kaže se slučajno da je pravda spora.

  5. Omogućiće nadamo se sudstvo ovom časnom policajcu da svedoč kao i njegim kolegama koje su već opisali dubinu kriminala na Jovanjici i podnetu prijavu za Jovanjicu 3 u kome je i Bratislav Gašić, jer će inače i oni biti pod lupom odmah po promeni vlasti. A svakako se znaju veća koja su do sada radila za vlast i oslobadjala Caneta, Karića, Terzića itd..ove Kosovare poznate, jer ako se i to ne rasčisti zajedno sa tužiocima Nenadom Stefanovićem, Zagorkom i policijom čija je vrhuška u tim nedelima nama nema boljitka. Pa mi čak imamo transkripte sa sudjenja Jotki gde čovek otvoreno kaže da je Gašić na kazanu njegovom u Kruševcu. Ovo se sada mora potpuno rasčistiti i ovi hrabri ljudi u Skupštini koji sve to saopštavaju narodu trenutno će to morati da urade u kratkom roku po padu ove sekte sa primesam vojne hunte zvanoj SNS sa satelitima SPSa JS, i ostale kamarile.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.