Vreme: Nuklearna inženjerka dobila otkaz zbog tvitova o Vučiću i Ani Brnabić

Ostavite komentar


  1. Ničija nije sijala do zore pa neće ni vaša.Vi koji ste se ogrešili od ovaj narod,zapitajte se štaćete posle.neka Vam je Bog na pomoći.

  2. Pametnija od njih svih zajedno a ne sme da ima misljenje. Ovo nije sloboda.

  3. Ma jašta, imamo nuklearnih inženjera kao menadzera sa Megatrenda…

  4. Neko je onomad dao tačnu „dijagnozu“ na ovakve „incidente“,a ona glasi :“ ovo je osveta loših djaka“ !!! A ja bih dodao:ponavljača !!!!

  5. Eto i nje i njene porodice i prijatelja na protestu protiv raznih oblika pa i ovakvog nasilja. Ako bude pravde, biće brzo vraćena na posao iako se, u praksi, ti postupci na sudu, suprotno zakonu, odugovlače na više godina a treba od nečeg živeti dok se spor ne dobije.

  6. Moze im se biti.Koliko vremena treba da cutimo i da nista ne preduzimamo da ih sklonimo? Jedan transparent za gospodju nuklearnu inzenjerku na protestu.

  7. Uskracivanje prava na misljenje/stav. Nezakonito.
    Tuzba, do Medjunarodnog suda.
    Samo da se u medjuvremenu dve drugopomenute ne petljaju u oblast ekspertkinje, jer je to aktuelni rezimski standard.

  8. Auuu, pa mi smo ga ugasili skroz. Koliko funkcija i plata imaju i primaju dotične? Dokle ide ovo parazitiranje na našoj grbači?

  9. Sad kad je nuklearna inženjerka dobila otkaz, možda bi mogla da nam slobodno objavi i koliko je u tom Direktoratu, odnosno SRBATOM-u zaposleno lica i koja su to lica, a koja godinama ne dolaze na posao, a uredno primaju zaradu.

  10. Evo povoda da još nekoliko desetina hiljada izađe na protest sledećeg petka .

  11. SNS moralne nakaze !!! Svi advokati sveta da se uključe u njenu odbranu !!!

  12. Ne vidim ja ovde mirnu smenu vlasti. Proci ce mnogo gore nego Milosevic.

  13. Ono, kad otpustis vrhinskog strucnjaka, zbog misljenja? Vlast je u ozbiljnoj panici. Kako im je divno bilo, dok nije bilo naroda na ulici, ni poslanika opozicije u Skupstini?

  14. dokle više bre ovo zlo da truje sve oko sebe dokle više ?

  15. Ako je stručnjak posao može naći uvek preko. I sad može da beži iz ovog živog blata u kojem tonemo.

  16. Pa što ne napišete šta je tvutovala i na koji način. Možda i nisu bili utemeljeni u istini.

Ostavite komentar


Društvo

Raskrikavanje: Informer u tekstu o usevima oko istražne bušotine Rio Tinta prikazao zelenilo oko probnog rudnika u Švedskoj 8

Raskrikavanje: Informer u tekstu o usevima oko istražne bušotine Rio Tinta prikazao zelenilo oko probnog rudnika u Švedskoj

U današnjem štampanom izdanju tabloida Informer objavljen je demanti kompanije Rio Tinto, koja odbacuje optužbe da ne vodi računa o svojim bušotinama i sada već zagađuje okolinu u Srbiji. U tekstu je prikazana fotografija iz ptičje perspektive koja prikazuje iskopinu okruženu nepreglednim zelenim horizontom. U takvom kontekstu, fotografija deluje prilično manipulativno, s obzirom na to da je na njoj zapravo lokacija probnog rudnika grafita „Vittangi Graphite Project”, koji pripada kompaniji Talga, piše Raskrikavanje.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.