Vreme: Zašto je Utva kupila 5.000 pušaka?

Ostavite komentar


  1. Jos jedno Vucicevo „muljanje“ poput: „Krusika“, „Zastava oruzje“, „Prvi partizan“, „Prva petoletka“, ocigledno im se osladilo i uigrano se odvija kradja i sistematsko unistavanje Namenske proizvodnje u Srbiji. „Namenska MAFIJOKRATIJA“ je na delu ( nedelu ) a kako ce se i kada ce se sve ovo okoncati, zavisi od nas gradjana srbije.

  2. U suludoj igri macke i misa, kriminalci stalno nalaze nacine da izbegnu zakon (sada i medije). Resenje je momentalno hapsenje svih umesanih i dugotrajne robije. Glaba smrdi i nju treba onemoguciti. Kako? Pa cesta promena vlasti je jedno od pristojnijih resenja.

  3. Režim zarđale kašike se naoružava. Braniće vlast pa svaku cenu, pa i cenu građanskog rata.

  4. Postoji li kraj marifetlucima i zloupotrebama da ne koristim neku jaču reč za ovu nazadnu „naduvanu“ pošast.

    1. Sva oprema za proizvodnju pušaka je 100% amortizovana i odavno je proizvodna cena automatske puške oko 60 €.

    2. Vazdusna puska kosta oko 20.0000 dinara, a ova bojeva je tako jeftina samo ako se kupuje preko Krusika..

  5. Pre neki dan bio sam u prodavnici oruzja, „Zastavina“ vazdusna puska kosta okruglo 44.000 dinara, a Utva kupila automatske puske po manje od 100 eura….Mozda je Utva povlasceni kupac, kao Stefanovicev GIM….Budi brale sad pametan….

Ostavite komentar


Društvo

Vlada Srbije usvojila Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije 6

Vlada Srbije usvojila Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije

Vlada Srbije usvojila je danas Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije za period 2024-2028. godine kojom su, kao rizične, obuhvaćene oblasti policije, zdravstva, obrazovanja, lokalne samouprave, građevinarstva, finansiranja političkih aktivnosti, poreza i carina, javnih nabavki, privatizaije i javnih preduzeća.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.