Vrhovni sud odbacio zahtev za zaštitu zakonitosti vozača Zorana Babića, koji je osuđen za nesreću na naplatnoj rampi Doljevac

Ostavite komentar


  1. Da li je neko istražio šta je sve dobio da preuzme krivicu na sebe? Onaj policajac iz slučaja Savamala postao masan gusan.

  2. Sve „nejasnoće“ povodom udesa jasno govore da se radi o prikrivanju stvarnog izvršioca krivičnog nedela i materijalu, koji kukavici Aci omogućava da ucenjuje i kontroliše Babića multimilionera. Takvu priliku kukavice, poput Ace Vučića, ne propuštaju.

  3. Ljudi, ovo je najveća zona sumraka. Ima li kazne za ove ljude kojima tuđi život ne znači ništa? Ima, one u koju ne veruju. Pretežna sudbina jedne poštene porodice. Ovde je svaki zločin bez kazne. Razmislite za šta glasate,zaigraće mečka i pred vašim vratima. Jer, Svevišnji je jedini sudija.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.