Vršilac dužnosti rektora Megatrenda optužio novinarku Danasa da je lažirala izjavu

Ostavite komentar


  1. Naš veliki vođa tzv. Prvorođeni uvrsti u čestu upotrebu izraz za svoje saradnike koji nisu baš….. „Kompletni idioti“ e to su vam ova trojica na slici. Jedino mi nije jasno šta tu traži Milivoje iz novina Rad, Radio Beograda, on ne pripada toj ekipi ali možda i on prolupao. A ova dvojica jovanović i đorđević su iskoristili kad je Dr. Karličić ostavila otškrinuta vrata pa zbrisali iz Laze gde im je doživotno mesto.Uostalom i Karličićka je njihova pa nije čudo što su zbrisali iz ustanove za lečenje.

  2. Tužio bi v.d. rektora nju za klevetu, al nema za taksu, sva ušteđevina otišla na akviziciju.. Kolektivno ludilo, stvarno nemam reči za ovo stanje besvesti koje ovde sve više preovladava.,.

  3. Kako se ono kaže.. lopov vas neće pitati gde ste nešto kupili, nego gde ste ukrali. Tako i za prevarante. Za njih je sve prevara…

  4. Pre jedno desetak godina sam prolazio podzemnim prolazom, kad vidim oblepljen izlog papirom, neko otvara vrata unutra stolovi i stolice. Pogledam malo pažljivije kad piše megatrend!?!!

  5. Najpre je potrebno postaviti pitanje, zašto i za čiji račun je malo poznata novinarka iz Niša Zorica Miladinović nabavila telefon i karticu, lažno upisala na kupljenom telefonu ime Dejan Đorđević i zatim se sa tog telefona, čije je broj zatamnjen, dopisivala sa drugim svojim telefonom, kako bi podmetnula uredništvu lista da je kontaktirala lice o kome piše“- Pokušavam da shvatim kako je novinarka izvela ovaj trik kako je ovaj bizmismen to opisao. Kako se na telefon upisuje ime -šta se nosi kod gravera da ugravira ime ili se nalepi nalepnica na telefon sa drugim imenom i kako se to zatamnjuje broj na telefonu-jel to ono ko na TVu svetlo tamno? Dobro kaže moj muž da sam ja tehnički potpuno nepismena ili su ovi što ovo izjavljuju mnoooogo vešti u raznoraznim marifetlucima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.