VSS: Više od 45 odsto pripadnika profesionalne vojske nije iskoristilo odmor od prošle godine

Ostavite komentar


  1. Moj muž gotovo nikada nije dobio rešenje za GO, manipulišu ljudima, ako im ne uruče rešenje uvek mogu da ih pozovu da se vrste na posao. On je stekao uslov za penziju pre dve godine, a još nije obučen neko ko će ga zameniti te i kad uzme GO zovu ga da u ponedeljak dođe jer nema ko da odradi povremeni pregled…u prvom krugu za stanove bili oni kojima je signalizirano pa kupili stanove po dr gradovima i sada ih izdaju….

  2. Ma uzas zivi posle se cude zasto je za 5godina napustilo 10000 pripadnika vojsku

  3. Radim u Vojsci. Sve je istina. Dušu nam uzimaju a na terene nas šalju za 1100 dinara i tri konzerve . Mala je to dnevnica za 24h angažovanja u kzb,na straži…iživljavaju se nad nama kao da nas je 120.000 a ne ova šaka jada

  4. Sve je apsolutno tacno nas je u Zaječaru pre dve godine bilo 608 a sada 157 proverite dal je tacno ili ne

  5. Sta se desilo sa obecanjem da ce u ovogodisnji budzet za vojsku biti projektovano i povecanje naknade za putne troskove odn.prevoz na posao kao i za odvojeni zivot od porodice i naknada za troskove stanovanja koja nije uskladjivana sa rastom troskova preko 10.godina.

  6. Jedan od primera kako je DOS i DS upropastio vojsku je stvaranje sindikata. Kakav odmor kad je država u opasnosti??? To ne postoji. Uostalom taj odmor se plati ili se da kada prodje opasnost.

  7. @Neša
    Pa da druže,ali kad imaš ovakvog vrhovnog komandanta, život ti prođe u podignutoj borbenoj gotovosti.
    Što je najgore od svega, ako sa bilo kim i zaratimo, bićemo samo glineni golubovi, jer ćemo ratovati sa najmoćnijim vojnim savezom.

  8. Od čega su umorni,od marševa po 30 kilometara od uvežbavanja savlađivanja prepreka u što manjem vremenu od preživljavanja od trčanja oko stadiona minimum deset krugova svaki dan,od čega su umorni!?

  9. Po komentarima se vidi koliko je spremna vojska,sve mamini sinovi i ……nebih dalje!?

  10. Napustio sam Vojsku 20og marta imao sam 22dana starog godisnjeg odmora, razduzio se 14jula, deo zaradjenih dana oprostio da bih mogao preci u drugu firmu, jer mi nije odgovaralo da cekam dalje. Krajem prosle godine mi je isplaceno oko 150h u dva navrata. Pa vi gospodo izracunajte koliko je to nagomilanih sati. Da ne pricam sto na terenu i dezurstvima prekovremene nemam jer je istisnuta neka jadna dnevnica, a ja sa svojom porodicom nisam….. Da ne pricam sto sam koristio dane sat za sat, a ne pomnozeno sa 1.5 kako je po zakonu. Prostom matematikom se moze doci do zakljucka

Ostavite komentar


Društvo

Simptomi urinarne infekcije i koga češće pogađaju 9

Simptomi urinarne infekcije i koga češće pogađaju

Urirnarne infekcije jedan su od čestih razloga zbog kojih se javljamo lekaru, naročito leti. Učestalo mokrenje, bol, peckanje prilikom mokrenja, urin neprijatnog mirisa, mutan ili tamno prebojen, bol u donjem delu stomaka, krv u urinu, povišena temperatura najčešći su znakovi koji prate urinarne infekcije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.