VSS: Vojnobezbednosna agencija postala kriminalna organizacija koja ometa i sprečava naše sindikalno delovanje

Ostavite komentar


  1. Pa Vucic je sve institucije i kompletnu oruzanu silu stavio pod misku, a ponesto i pod cipelu.

  2. VSS treba zabraniti, jer je obicna ispostava stranih sluzbi, kojarovari protiv Srbije.!

  3. Kada je JNA trebalo da izvrši svoju ustavnu obavezu,i sačuva Jugoslaviju,pukla je ko bas!!! Sadašnja vojska je nastavila u istom maniru!!!

  4. Kad ce ovaj Antic da objasni sledece : 1) Kada su bili izbori u Vojnom sindikatu ; 2) Koliko su mesecni prihodi od sindikalne clanarine ; 3) Kada ste zadnji put javno objaviti kako se trosi prikupljeni novac i 4) Procitali smo te.

  5. Bane, ako nisi znao a znaš da je u Srbiji samouprava svuda pa i u armiji …Jedan čovek sa svime i svačim upravlja a Vlada i ministri su tu samo da samoupravama brane ako neko nesto ružno o njemu progovori….

  6. Што сада уводимо редовно служење војног рока !!!??? Зар нису ови на власти и председник, били против служења војног рока ????? Сада им требају наша млада деца, да их чувају и бране републику Србију на Косову!!!??

  7. С обзиром да се јавно промовишу са путевима и ПАРИЗЕРОМ сигурно је да војске неће бити у касарнама Србије !!!!!!!

  8. Pokažite u kojoj državi u svetu postoji vojni sindikat.
    Kome ne odgovara vojska, slobodno neka je napusti.

  9. VBA je počela da postaje kriminalna organizacija od reorganizacije 2003./2004. godine a do sada je prilično i usavršena.

  10. Nesa, и у ЕУ државама постоје војни синдикати који се старају о војницима, њиховим правима и дужностима.

  11. Brate DAVITE! Postali ste politicka organizacija i ne radite ono sto vam je svrha. Obavestavate javnost? Javnost sve zna, ljudi iz vojske pricaju o svemu, a vi niste nista uradili da se stvari promene.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.