Vučević: Nedostatak klima u „Narodnom frontu“ nije ugrozio rad porodilišta

Ostavite komentar


  1. Serife , zaposleni su zdravi i kao takvi mogu nekako da rade u neuslovnim prostorijama. Problem su trudnice i bebe! Ali kao clan sekte i ti izvrces temu.

  2. A što je i kako je došlo do toga da ne rade klime na +40°?

  3. Pa naravno da sve teče, jer žene se moraju poroditi. A pod kojim uslovima??? Sram ga bilo.

  4. Ma klimu cete resiti a kad cete korupciju i mito. Bez mito se ne ulaziu GAK.

  5. g. Vucevicu, vi svi nikako da naucite da nije problem da li nesto radi nego da ne sme da se desi da ne radi, tu je poenta price, zar je moralo da dodje do toga da se prica u opste da ne rade klime u takvoj ili bilo kojoj ustanovi a narocito u bolnicama. Pa vi kod kuce vodite racuna da vam klima radi, servisirate redovno, itd. Kazu bilo servisiranje i receno sve ok, onda znaci serviseri nisu uradili svoj posao a placeni zar ne. Ziveli

  6. Није реч о „раду“ породилишта, већ о УСЛОВИМА под којима су се жене порађале. Деца се, хвала богу, рађају у свакаквим условима. Чак и за време бомбардовања је породилиште „радило“, како ти комунистичко фабрички величаш. А има још породилишта у Србији која „раде“, без исправних клима уређаја.

  7. Koja glupa izjava. Porodoti se mora,ne moze beba da ceka da se ugradi klima. Georgina iz Radovana III je izmisljen lik.

  8. U ovo niko, ali niko ne veruje. Zašto? zato što je definicija rada porodilišta briga i nega o majkama i bebama. Ako nema klime, majke i bebe se kuvaju. što može da im škodi. Dakle, nema nege, dakle rad porodilišta je ugrožen.

  9. Hoće li pomenuti Ministar pred medije izaći kao što se pre nekoliko godina spremao sa nekim drugim Ministrom za doček helikoptera na Surčin.
    Zar pred medije neće izaći onaj čijom „zaslugom“ je ovo i uradjeno.
    Ministar može da tada podnese ostavku a pre toga da uruči račune porodiljama da znaju koliko to košta.

  10. samo su se bebe jače drale!-Crni humor srpske nazadne sranke!

  11. Porodilišta su radila i ranije bez klima uređaja a radiće i po ugradnji istih dosta više.

  12. Ova vest je ohrabrujuća za sve koji brinu o kvalitetu zdravstvene nege.

  13. Naravno da nije ugrozio rad porodilista jer moment rodjenja bebe je jedna od retkih pojava na koju sns (jos uvek) ne utice.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.