Vučević otkrio kada bi obavezni vojni rok u Srbiji trebalo da počne

Ostavite komentar


  1. A, el će i dete Danilo da ide u vojsku? A možda ce i Vulin na dosluženje vojnog roka, jos 60 dana da dosluži.

  2. Овакве информације могу побољшати транспарентност у процесу, помажући грађанима да боље разумеју кораке који воде ка увођењу обавезног војног рока.

  3. Koliko vidim osnovna motivacija uvođenja obaveznog vojnog roka jeste da oficirski visokostručni kadar beži iz vojske, pa se taj nedostatak želi nadomestiti angažovanjem visokobrauzovanih regruta.
    Umesto da se stavi prst na čelo i promisli zašto ljudi beže iz vojske. Sadašnji generali nisu sposobni da to urade.

  4. Evo nove igraonice napredne sekte. Da se malo odvuče pažnja sa propale politike i ogromne korupcije.

  5. Zahvaljujući velikoj političkoj mudrosti koju je Vučić do sada pokazao Srbija je uspela da se odbrani od svih pritisaka iz dela međunarodne zajednice koji su direktno upereni na naš suverenitet.

  6. Нова генерација кадета су свежа енергија војске Србије, од данас је војска Србије још јача и снажнија.

  7. PRVO MORAJU BITI POZVANI U BUDUCI RAT ,koji spremaju aktuelna strasila na vlasti,i STAVLJENINU PRVE BORBENE,REDOVE SINOVI :SESELJEVI,TOMINI,VUCICEV I VUCICEVE FAMILIJE IBRODBINE,DACICEV,BATE SANTOSA,VULIN I NJEGOVI RODJACI,VUCEVICEVI, MUSKA FAMILIJA ANE BRNABUC I SVI MUSKI IZ FAMILIJA AKTUELNE VLADE SRBIJE!RadikalskoSNSovskoSPSovske bitange su u ratovima 90.na prostorima ex JU slave tudju decu!Došlo je vreme da vaša deca brane vase tridesetogodisnje lopovluke.Pa ko preživi!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. i 15. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.