Vučević o platama prosvetara: Za svako povećanje zarada mora da postoji pokriće u budžetu

  1. Odakle pokrice za, stadione, za stadion svih stadiona, Ekspo, autoputeve po kojima niko ne vozi,…
    Zaduzivanje predsednice vlade, zaduzivanje.
    Ni za to nije bilo sredstava u budzetu pa se zaduzujete

  2. Za prosvetare, koji uče i odgajaju mlade generacije nema para. Za preskupe stadione za razularenu i destruktivnu rulju ima pare. Za neupotrebljive Rafale ima 2,7 milijarde, za Expo ima 17,5 milijarde. Već godinama je nezvanični ministar prosvete u Srbiji Željko Mitrović. Uporno radi na prosveti omladine. Radi na javnoj promociji nasilja, nemorala, kriminala, nerada, iz sponzoruša i kriminalaca stvara zvezde, itd. Rezultate ima odlične. Tako da prosvetari sada u Srbiji imaju sporednu ulogu koju je ova vlast podrškom Mitrovića i njegovih rialitija nažalost totalno degradirala. Četiri razreda školovanja je dovoljno za glasače SNS-a. Sve ostalo ukinuti.

  3. Gospodine Vucevicu,budzet je pocastio „ministre bez fotelja“ i to poprilicnim iznosima,i ako oni ne znaju sta im je uopste posao,mada do duse nikakvog posla i nemaju. Naravno posla nemaju,ali im se pare dodelise. Nemojte politicke usluge vlasi placati narodnim novcem jer to nikako nije dobro. Ako te kvaziministre lisite novca,eto vam makar deo para za prosvetu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.