Vučević: Pokušaj opstrukcije rada Skupštine je najbednije pokazivanje političke nemoći opozicije

Ostavite komentar


  1. Meni su ovi iz tog dela opozicije koji su pokušali opstrukciju rada Skupštine izgledali u najmanju ruku infantilno. Kao da su negde na nivou dece predškolskog uzrasta. Pa da li se tako ponašaju ozbiljni ljudi u godinama, pri tom još i lideri njihovih stranaka? Sramno.

  2. Kroz opstrukciju i haos opozicija misli da će privući glasače da im daju podršku,ali se grdno prevarili.

  3. Naravno da je opozicija nemoćna, prvo u velikoj manjini su u skupštini, a drugo SNS je korumpirao i ucenio sve društveno pojavne oblike postojanja od zakonodavne, izvršne vlasti pa sve do poslednjeg kupljenog stanovnika Srbije koji se raduje paketu ulja i šećera…

  4. Vlast laze narod: plate i penzije sve vece ??? a stvarnost sve manje kupovna moc => satro patriote = najveci izdajnici (SNS)

  5. Nekada je opozicija bila jaka, sposobna…a ovi sada su smehoteka, dolaze samo da viču i skandališu

  6. Danima već traje njihov plan da sruše sve što su Vučić i ostali dogovorili, glupiraju se, vređaju

  7. tipicno SNS-ovski: arogancija, vredjanje, ismevanje, podmetanje, …
    O lopovluku i nepotizmu i … to i da ne pominjemo.
    I sve to sa pozicije apsolutne moci, nakon sto su oteli i privatizovali drzavu i sve poluge moci i uticaja i ukinuli sve poluge kontrole vlasti.
    Vreme je da se SNS-gangsteri uklone sa vlasti i da malo budu opozicija, da se nauce redu i kulturi, a bogami neki i da plate za nedela.

  8. neverovatno je da Botovi rade prekovremeno. Komentari su im tako tipski i prepoznativlji da je to tuzno i jadno. Najadnije je sto su kao punoglavci u mulju, koji za sicu rade na tome da ostanu u tom mulju.
    Nije im jasno da pad SNS znaci boljitak za sve nas, pa i njih.
    Normala drzava u kojoj institucije funkcionisu i u kojoj jedan covek ne odlucuje o svemu, bi svima nama donela i bolji standard i normalno okruzenje bez nasilja.
    SNS je izvor politicke i ekonomske korupcije, niskog standarda i nasilja, a Vucic mu dodje kum ovog sistema.
    A Danilo kumce, … 10-tinu puta fotografisan okruzen mafijasima i gansterima, … i sve to slucajno, i podmetnuto ? Ma sigurno, vazi :)))

  9. Tu je vlast koja će dati zadnji reč i šta može da se da narodu i ko šta da radi. Opozicija priča samo u prazno jer misli samo na svoje interese i svoje džepove.

  10. Svi horski ponavljaju “ ne plašimo se izbora“ kao papagaji. Naredio im „šef“ pa moraju, mada je glupo. I sada izgledaju kao deca kad se prepadnu pa u mraku šapuću“ ne bojim se, ne bojim se, ne bojim se…“ i tresu se od straha! Zabavno i je gledati i sluśati kako ih vlast “ ne zanima“, oni to sve zbog nas, zbog naśe Srbije, naše sreće i još viśe parizera!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.