Premijer Vučević o protestu: To nije demokratija, to je nasilje

  1. I tvoje ime je nasilje… Tvoje prezime ce ostati upamceno u srpskoj istoriji kao nasilje! mali pogani nadnicaru snsa

  2. demokratija je i to što si ti prijatelj sa kriminalcima Egićima iz Mirkovaca Tomislava Bokana Ace Bosanca Snajpera i Načelnika komunalne policije koga si ti oslobodio iz pritvora što je prevario ljude za preko milion eura Miroslava Laketića Glavaševog policajc pa imaš li ti imalo stida i srama da nekoga prozivaš dzukelo

  3. Jes vala, demokratija je kad pokrades izbore, pa ti zapad dozvoli da ostanes na vlasti, uz uslov nezavisnosti Kosova, kopanja litijuma i trovanja Srba!

  4. Čovek koga izdajnici nazivaju premijerom…. Čovek koji sebe naziva premijerom je pogazio Ustav Članove 74, 83,88, i 89. svakom svojom izjavom….. Ko svesno krši Ustav, na štetu svih građana je veleizdajnik……

  5. Tu “ demokratiju “ zvanu AUTOKRATIJA ste vi napravili na čelu sa A. Vučićem !!

  6. zna da Srbija nema prečišćavanje kanalizacije,pa su somomvi otrovni!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. i 11. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.