Vučić: Brine me što Srbija nema dece, renoviraćemo svih 57 porodilišta

Ostavite komentar


  1. Svugde je veći mortalitet od nataliteta ….pa još ako dodaš omladinu koji ode u beli svet …Polako ali sigurno postajemo gerontoloski centar .Dom staraca je sada najbolji biznis u ovoj zemlji ….

  2. Genijalna logika: da bi bilo više dece, samo treba obnoviti porodilišta!

    Sem toga:
    Da li zato niču stadioni na sve strane?

  3. Ma koja porodilišta, važniji su valjda soliteri u Beogradu na vodi i pranje para.

  4. Brine me sto Srbija nema dece”. Pa predsednice da Vam ja kažem iz ličnog iskustva. Ni Vi ni ovi pre Vas ne zelite da uredite državu,to je osnov svih osnova,nije sve u parama. Mladi obrazovani (pogotovu koji su odlazili vani) odlaze hoće da žive u uredjenim državama. Tamo stvaraju porodice,radjaju decu. Pa u ostalom i moje dvoje dece.

  5. Neće ti porodilišta rešiti natalitet. Pozdravljam uredjenje ili izgradnju ako nije još jedna jednokratna laž, ali treba da promeniš politiku “za našu decu”. Daj malo i “drugoj” a ne samo “vašoj deci”. Kskav demagog.

  6. Može on da renovira i zida, ali ne pita da li toj deci treba još nešto, siguran i plaćen posao roditelja, stan u kome će boraviti, kasnije odeća, obuća, knjige i novac za školovanje. To može samo u normalnoj državi, a ne u razorenoj i zagađenoj zemlji.

  7. Ovaj je zadnji put pričao o natalitetu pre 4 godine i tada je bilo „moramo ovo, moramo ono“, a sad posle niza akušerskih tragedija se opet setio, pa uz sasluženje sveštenstva trućka li trućka.

  8. Odlaze mladi ….. decu radjaju u drugim uredjenim drzavama
    Moje jedno otislo pre 5 god jer se posao u Srbiji nije mogao dobiti
    I drugo dete razmislja sa ode….
    Znam puno roditelja cija su deca otisla
    Tuzno ali istinito

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.