Vučić: Dečak je smešten u psihijatrijskoj klinici, sagledavamo odgovornost svih u sistemu

Ostavite komentar


  1. A kad ce tebe da smeste na kliniku? Ti si i doveo do ovoga ahdf8@!#

  2. Tamo je najzasticeniji, teško njemu samom, ko zna sta li je u njegovoj glavi.

  3. Ko zna šta se dečaku moralo po glavi, i koji okidač je bio da on danas ovo uradi..najtužniji dan za Srbiju.

  4. Ne razumem zasto okrivljujete Pink i zadrugu za ovakvu tragediju?Krivi smo mi,kompjuteri i igrice.Deca bez obaveza.Tuga

  5. Svi su krivi za najstrašniji užas u Srbiji, svi su krivi, svi osim mene…

  6. Ovo je strašno! Taj dečak sa 14godina ne bi trebalo ni da pomisli na tako nešto a ne da napravi masakr.

  7. Ko zna sta je pozadina ove nezapamcene tragedije…nema opravdanja za pocinjen zlocin, ali treba slusati decu i spreciti na vreme ovakve stvari!

  8. Porodicama ubijene dece i portira iskreno saučešće.
    A što se tiče Vučića, još jednom je uspeo da pljune na svoju funkciju, da pljune na državu i na ovaj jadni narod.

  9. Naprednjaci, radikali, rusofili, dogodinaši i litijaši su zajedničkim snagama zemlju pretvorili u svinjac.
    Sad svi kusamo pomije.
    Ne može se nekažnjeno čuvati mural ratnog zločinca, ćutati na progon migranata od strane parapolicijskih vagner fanova, žmureti na kao zaštitnike kuca i maca okićene kukastim krstovima, ohrabrivati posete osuđivanih kriminalaca osnovnim školama, glorifikovati počinoce nasilja po rialitijima, navijati za Ruza kad seče glavu zarobljeniku, diviti se kurčevitom predsedniku koji prostački vređa sve okolo i izbeći naoružanu decu u školskim dvorištima.
    Ne može.
    Prosto nije normalno da može.
    Puca gde je najtanje.

  10. Sve su ove posledice izvrsene seseljizacije drustva koju ju je zapoceo vojvoda od Karlobaga 1992. kad je ispred Narodne skupstine vitlao pistoljem na studente.
    Drustvo je dozivelo popunu destrukciju vracanjem radikala na vlast 2012. u liku i delu Aleksandra Vucica (Sorosevac) koji je uz pomoc stranog faktora sproveo potpuni slom drzave i ustavnog poretka.
    On je direktni krivac za stanje u drustvu, pa i za ovaj tragican dogadjaj i zato narod mora hitno na ulice i da na silu izvrsi lustraciju drustva, odnosno svih politickih vinovnika od 90-tih do danas.
    Vucic je juce po ko zna koji put dokazao da je psihopata i monstrum, jer nakon istorijske tragedije u srpskom drustvu, na konferenciji za stampu iznosi podatke koji njemu ne smeju biti dostupni. On nije bio sposoban ni taj dan da prikrije svoju bahatost u nezakonitom zarobljavanju i unistavanju institucija.
    Treba ga pod hitno razvlastiti i suditi mu za slom srpskog drustva, jer ovako nesto nije zabelezeno u novijoj istoriji.
    Naravno pravda ne sme zaobici ni one koji su pristali da mu sluze u ovakvom strasnom pohodu.

  11. Vidim da ima idiota koji okrivljuju predsedniika i državu za ovo što se dogodilo.Niko ne okrivljuje roditelje deteta a roditelji prvi odgajaju dete i ako oni zakažu država je tu nemoćna,kada se dogodi ovako neštvo država samo može da ublaži posledice i da pomogne unesrećenim.

  12. Sram te bilo i kao čoveka i kao oca a o diplomu pravnog fakulteta treba poništiti. Prvi razpiruješ mržnju dovođenjem raznih kriminalaca i nepismenih na vodeće položaje. Ni svoje dužnosti ne znaš. Vodja pljačkaške bande na čelu države napravio je od divne zemlje zadrugarsko dno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.