Vučić: Do 22 sata 1.500 novoinficiranih, nedelja najteži dan od početka epidemije

Ostavite komentar


  1. Moramo svi, ali svi pod urgentno se moramo dovesti pameti i odgovornosti ili ovo neće ništa da valja.Situacija gubi kontrolu.

      1. Imperativan i primitivan ( da ne kazem prostacki) Vam je komentar.
        Razumem ja Vas, , tesko je kada covek osvesti jedan deo sebe ,a suocavanje i pogled u ogledalo je veoma bolan.

        1. Svakog jutra se pogledam u ogledalo,i veoma sam zadovoljan . A ti,nastavi da zivis svoj tuzni zivot,gospon bezimeni. Hvala i dovidjenja.

    1. Predsednice, nista vam ne verujem.Da vas interesuje kako zivimo ne bi u kamione stavljali uredjaje koje pište kad ide u rikverc.Nama u bloku 21 na Novom Beogradu ste napravili pakao od života Maxi magacin nam je pod prozorom a kamioni pište po ceo dan,.Uvezli ste ceo Evropski auto otpad i kazete zagadjenje vas ne zanima a Novi Beograd je najzagadjenij. Pravite stadion a nema garaza,Kola su na trotoaru pod prozorom, bahate vozace koje zagradjuju druga kola niko ne kontrolise. Mi stanari bloka 21 nikad nismo gore ziveli nego u vašem bezakonju. Nece nas ubiti prehlada korona vec buka koju ste napravilirešitte haos koji ste nam napravili.Kobajagi brinete o nama da nekog ne udari kamion a maltretirate celo naselje sa pištanjem. Ne zanima nas ta prehlada mi zivimo u paklu.

    1. Za Utorak 9. Novembra prognoza pokazuje brojku blizu 3500 ali moguće i višu cifru sa tendencijom daljeg rasta oko 14. Novembra…..Rešenje je zatvaranje opština ili delova grada i negde ceo grad region i slično….Maska je pomoćno sredstvo a jedino je delotvorno KARANTIN……

    1. Ana@
      Znaci da je predsednik neodgovoran,ne postuje mere distance ,ni nosenje maske .
      A o ocuvanju zdravlja i zivota uredno brine ,jer decu lecimo SMS porukama i zivimo ispod minimuma ljudskog dostojanstva.

      1. Da bi vladao ovaj diktator potreban mu je strah i panika to upotrebljava u velikim količinama po potrebi krdo je uplašeno i mirno

    1. Zatvarajte kafane i nočne klubove ili skraćuje radno vreme. U prodavnicama obezbediti čoveka koji će izneti robu kupcu, da se ne bi stvarale gužve. Možemo sčekati ispred prodavnice. Pomozite svim većim marketima i prodavnicama, u ljudstvu i vozilima, da dostavljaju robu online! I nema više gužvi u zatvorenom prostoru!

  2. Koliko bahatosti ,nadmenosti i ponizenja je upuceno gradjanima Srbije.,izjavom:“ Bas me briga sta bi rekli ljudi,hocete da protestujete ili necete …“

  3. Kasno vam je za urazumljivanje. Do sad ste trebali da razmisljate o tome a ne da saljete dvosmislene poruke. Sad stize na naplatu sva neozbiljnost i sarlatanstvo kriznog staba

  4. Predsednik je dobar primer svima! Maksimalno se bori za nas narod u ovo tesko vreme. Veliku zahvalnost dugujemo nasim zdravstvenim radnicima. Zato ljudi, postujte mere, zbog nasih zdravstvenih radnika, Vasih bliznjih i Vas samih. Cuvajte se, niko to nece uraditi umesto Vas!

  5. Ne zatvarate glavne izvore i inkubatore zaraze. Što Vulin nije kažnjen zbog nenošenja maske? Za primer građanima. Samo se slikate i blebećete, a ozbiljan posao ne znate da radite.

  6. BUDZAVI DIKTATOR PRVI PUT SE MASKIRAO,VIDI DAMU JE KRAJ,IZEM VAM KLICU NEPISMENU;’;\

  7. Gde god je clanak o ovom smrdljivom gadu,odmah se botovi ubacuju u komentare ispod i hvale ga,hvale,hvale,hvale a mozak na raspustu!

  8. Da li su veći debili botovi ili oni koji ih teraju da to rade pa zasipaju komentatorluk ovakvim (pogledaj gore) komentarima. Budale jedne…pravu sliku zaraze ovo buczavo zlo koje celivate kao ikonu je znao od početka juna ali vas je uredno lagao zbog svojih sitnoposedničkih i ličnih interesa koje predstavlja kao državne…i to radi i dan danas.

  9. Slušajte šta vam govori Grizni štap! Šargarepu ste pojeli na izborima.

  10. Koliko ja vidim umesto „kovid bolnice“ i „nacionalnog stadiona“ nama treba veći broj ludnica, jer se Vučić ponaša imbecilno zajedno sa svojim „saradnicima“ i „kriznim štabom“
    Od ludaka sa „šopingom u italiji“ sa „vandrednim stanjem“ i „pobeđenom pandemijom“ čime su „izbori postali bezbedni“ došli smo do „kovid bolnice“, dok se Vučić hvalio kako je za pare opljačkane od stanovništva napunio magacine sa ~60 miliona maski (od obećanih 100 miliona iz Kine) umesto da su podeljene stanovnicima za čiji novac su i kupljene.
    Ili je Vučić postao „trgovac smrću“ i pokušva da preproda maske i zaradi

  11. Dosta je bilo laži! Sada uvodimo strogi karantin, tj, ograničenja u porodici, rodbini i prijateljima. Kupujemo online, 1 član ode u prodavnicu na 2-3 dana. Strogo zabranjeno odlazak u kockarnice, splavove, kafiće, kafanice … Šetamo naizmenično po 1 čas dnevno. Zaposlen, školarci i mala deca imaju svoje sobe. Ne idemo na slave, svoju obeležimo u krugu porodice, ne idemo u crkvu i na litije, daće bog kad sve ovo prođe. Čuvamo sebe i ostale!!!

  12. Zaražen nije isto što i bolestan a bolestan nije isto što i mrtav.
    Dokle ćete širiti propagandu i histeriju?

  13. Pa bilo bi svojstveno tebi to ulizivanje . Prvo Klintonu pa Trampu, sad jos i Bajdenu …

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.